Az előrendelők korábban játszhatnak a Call of Duty: Modern Warfare II kampányával

  • Írta: szlav
  • 2022. augusztus 17.
  • Hír
Link másolása
Sokak kénytelenek lesznek egy teljes héten át kerülgetni a spoilereket, a digitális előrendelők ugyanis egy teljes héttel korábban belevághatnak majd a Call of Duty: Modern Warfare II sztorimódjába.

Biztosak vagyunk benne, hogy mélyen megosztó lesz az Activision legújabb húzása, amellyel a kiadó a digitális előrendelés felé próbálja csalogatni a játékosait. A 2019-es Call of Duty: Modern Warfare sikervárományos folytatása hivatalosan október 28-án kerül fel a boltok polcaira, a legbuzgóbb rajongók azonban ekkorra akár már többször is befejezhetik a lövölde egyjátékos kampányát.

A fenti rövid előzetes ugyanis elárulta, hogy a digitális előrendelők már október 20-án, egy bő héttel korábban nekivághatnak a Task Force 141 legújabb bevetésének - mindenki más (beleértve a dobozos változat előrendelőit is) kénytelen lesz tovább várakozni, óvatosan elkerülve a sztori spoilereit. Az éremnek azonban van egy pozitív oldala is, hiszen a legnagyobb hardcore rajongók így kényelmesen végigjátszhatják az egyjátékos kampányt, hogy aztán a hivatalos megjelenés napján egyből belevághassanak a multiplayerbe.

A Call of Duty: Modern Warfare II PC-n, Xbox One-on, Xbox Series X/S-en, PlayStation 4-en és PlayStation 5-ön is megjelenik.

3.
3.
Neo1989
"a digitális előrendelők" Az XSX-es lemezest vevö meg akkor várhat.
Nagyon jó.
2.
2.
zoli12i
#1: Drága az a gamepass....
1.
1.
crytek
Nem nehéz kerülgetni őket. Szimplán nem kell kattingatni cod tartalomra. Utolsó 4 résszel nem toltam még. Ezért alig várom már a game passba kerülést. (Addigra már 5 rész lesz)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...