Bejelentő videón a Broken Roads

  • Írta: RangerFox
  • 2022. augusztus 17.
  • Bejelentés
Link másolása
A Disco Elysiumot idéző régivonalas RPG valamikor 2023-ban fog megjelenni PC-re és konzolokra. A műfaj kedvelőiinek mindenképpen érdemes vetni rá egy pillantást!

Akik kedvelték a Disco Elysiumot, azoknak érdemes lehet egy pillantást vetniük a Drop Bear Bytes stúdió készülő játékra, a Broken Roadsra. A régivonalas RPG-ket idéző alkotás remekül merített a ZA/UM munkájából, kezdve a művészeti stílussal, a játékmenettel és a hangulattal. A játék egy lepusztult posztapokaliptikus jövőbe kalauzolja majd el a játékosokat, ahol elveszhetünk a túlélést és közösséget központba helyező elvont történetben. A játék egyik legfontosabb része a morális iránytű lesz, a döntéseinknek komoly kihatásuk lesz a történetre és a világra is.

A Broken Roads valamikor 2023-ban fog érkezni PC-re, valamint PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X/S és Nintendo Switch konzolokra.

1.
1.
markoci555
"merített" - gyakorlatilag lemásolta :D hirtelen ránézésre azt hittem ugyan azok a készítők, de aztán kiütköznek a gyatra textúrák
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...