Már az első héten túllépte az egymillió eladást a Cult of the Lamb

  • Írta: RangerFox
  • 2022. augusztus 19.
  • Biznisz
Link másolása
A Devolver Digital és a Massive Monster pezsgőt bonthat, hiszen a legújabb játékuk, a Cult of the Lamb hatalmas mérföldkövet lépett át már az első héten.

Az aranyos Cult of the Lambben egy bárány bőrébe bújva kell irányítanunk szedett-vetett szektánkat, miközben négy gonosz istent és csatlósaikat kell legyőznünk ahhoz, hogy békére leljünk, és a kultuszunk magasabb szintre jusson.

 Szerencsére jól sikerült a játék, és ez az eladási adatokon is meglátszik, a játék hivatalos Twitter-oldalán közzétett bejegyzés alapján ugyanis már az első héten átlépte az egymillió eladott példányszámot. Ez fantasztikus eredmény, bizonyára pezsgőzhetnek a Devolver Digital és a Massive Monster csapata háza táján.

A Cult of the Lamb a múlt héten jelent meg PC-re, valamint PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X/S és Nintendo Switch konzolokra. Itt megnézhetitek a launch trailerét, hamarosan pedig az oldalon is elolvashatjátok a róla írt tesztünket.

2.
2.
delphijos
#1: Egyetértek, talán ha nagyon kell valami negatívat mondanom akkor az hogy túl sok minden van. Millió dolog fejleszthető, rengeteg teendő ( ha már sok követő van, egyenként megáldani őket, miközben 100 más dolog lenne ) Lehet egy kicsit kevesebb is elég lett volna.
1.
1.
DarkLord
Baromi jó játék lett amúgy. A főhős is szimpi a bárányka, jó a harc jó a megjelenítés és jó az úgymond menedzselős része is a játéknak. Abszolút szórakoztató kis játék lett!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...