GC 2022: Dátumot és friss kedvcsinálót kapott a Gungrave G.O.R.E.

  • Írta: szlav
  • 2022. augusztus 27.
  • Videó
Link másolása
Régóta csúszik, idén ősszel azonban végre megjelenik a Gungrave G.O.R.E. A Gamescom alkalmából még egy ütős előzetest is kapott az őrült akciójáték.

Végtelen lőszerrel a zsebünkben, Cerberus pisztolyokkal a kézben és a hatalmas EVO-koporsóval a hátunkon indulhatunk harcba, hogy leszámoljunk a környék összes rosszfiújával. A holtak soraiból feltámadó Grave eszement hadjárata idén novemberben végre kezdetét veszi, így ha szeretitek a már-már nevetségesen véres és pörgős akciójátékokat, akkor vessetek az alábbi videókra egy-egy pillantást!

A dátumot is leleplező sztorielőzetes mellett más egyéb látnivalók is érkeztek a Gamescomról, a koreai Iggymob és a Prime Matter ugyanis egy játszható demót is kivitt a rendezvényre. Habár a lenti felvételek közel sem tökéletes minőségűek, a játék esszenciáját így is könnyedén szemléltetik:

A Gungrave G.O.R.E. november 22-án érkezik PC-re, Xbox One-ra, Xbox Series X/S-re, PlayStation 4-re és PlayStation 5-re.

Ez a hír a Gamescom-közvetítésünk része. Ha lemaradtál valamiről, irány az aloldalunk, ahol egy helyen találod meg az összes bejelentést és látnivalót az eseményről!

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...