Bejelentették a Like a Dragon 8-at, valamint egy spin-offot is Kiryuval a főszerepben

  • Írta: RangerFox
  • 2022. szeptember 14.
  • Bejelentés
Link másolása
Izgalmas bejelentéseket tartogatott a Ryu Ga Gotoku imént tartott élő közvetítése: érkezik a Yakuza-sorozat folytatása, a Like a Dragon 8, valamint egy spin-off játék is, egy ismerős arccal a főszerepben.

Ugyan tegnap este a State of Playen már bejelentettek egy Like a Dragon-játékot, méghozzá az Ishin! alcímet viselő szamurájos spin-off remake-jét, a készítők a mai élő közvetítésük alatt a rajongók legnagyobb örömére két további Like a Dragon-epizódot is lelepleztek. Először is bemutatták a Like a Dragon 8-at, mely folytatja a Yakuza 7: Like a Dragon sztoriját Ichiban Kasuga és a visszatérő Kazuma Kiryu főszereplésével. A játékmenet a hetedik Yakuza-játékból megismert körökre osztott harcrendszert fogja tovább vinni, és valamikor 2024-ben jelenik meg PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X/S és PC platformokra.

Ezen felül egy meglepetésbejelentéssel is érkezett a stúdió, mégpedig a Like a Dragon Gaiden: The Man Who Erased His Name játékkal. A sztori Kazuma Kiryu karakteréről szól, igyekszik válaszokat adni arra a kérdésre, hogy mi történt vele a hatodik és a hetedik Yakuza között. Játékmenetét tekintve a régebbi, klasszikus Yakuza-játékokból ismert akciódús beat 'em up harcrendszert viszi majd tovább, és rövidebb élményt ígér, mint a korábbi Yakuza-epizódok. Az alkotás valamikor 2023-ban fog megjelenni PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X/S és PC platformokra.

2.
2.
Csoki80
#1: Jaja, csak addig csavargassák már szegényeket amíg semmi nem marad bennük....
1.
1.
DarkLord
Ez így mind nagyon ütős lesz, de főleg a Kyriu részt várom ott biztos, megint lesz csavar rendesen.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...