A Blizzard már a World of Warcraft: Cataclysm Classicról kérdezi a játékosokat

Link másolása
Még meg sem jelent a World of Warcraft: Wrath of the Lich King Classic, a Blizzard már arról kérdezi a játékosokat, mit szólnának a Cataclysm Classichoz.

A rajongóknak már nem kell sokat aludniuk ahhoz, hogy végre belevethessék magukat a World of Warcraft: Wrath of the Lich King Classic-változatába, ugyanis a régi-új kiegészítő szeptember 26-án rajtol el. A Blizzard viszont előrelátó, és a napokban kiküldött a játékosoknak egy kérdőívet, hogy mit szólnának a World of Warcraft: Cataclysm Classic-kiadásához.

Wowhead oldalán megtalálható a teljes kérdőív, amelyben lényegében az iránt érdeklődik a kiadó, hogy mely részei tetszettek, illetve nem tetszettek az eredeti kiegészítőnek a játékosoknak, illetve milyen változtatásokra tartanának igényt ahhoz, hogy mai szemmel is megállja a helyét az eredetileg 2010-ben megjelent expanzió. Természetesen még kár lenne előre örülni, mindenesetre jó látni, hogy a Blizzard nem veti el annak a lehetőségét, hogy a WoW harmadik kiegészítőjét is elhozza a mostani játékosok számára.

4.
4.
xanatos0911
Nem úgy volt, hogy a Cataclysm után csökkent először a játékosszám? Nekem a Lich King-nel veszett el a varázs valahogy anno, azóta nem is toltam. Vanilla és BC a legjobb.
3.
3.
Extol
Már a 3. se kellett volna. Alap esetleg Burning crusade
2.
2.
markoci555
nem ismerem annyira a kiegészítőket, szerintem egy még hagyján, aztán Arthas még oké mert ikonikus alakja az univerzumnak, de ezzel átesnek a ló túloldalára, érthető, hogy megkérdezik a közösséget, mert belőlük van pénz, de ha ők meg rábólintanak, értelmét veszti az egész és elindul a lejtőn
1.
1.
wolfwarrior
Ha ez, így folytatódik tovább, nem fog ugyanazzá a modern és túl le egyszerűsített Wow, ami elöl az emberek a calssicra menekültek?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...