A héten indul a Gran Turismo-film forgatása, Orlando Bloom is csatlakozott a stábhoz

  • Írta: RangerFox
  • 2022. szeptember 21.
  • Cooltúra
Link másolása
Két újabb ismert színész csatlakozott a Neill Blomkamp által rendezett Gran Turismo-filmhez, melynek a forgatási munkálatai már a héten elkezdődnek.

Szerencsére jó úton haladnak a Gran Turismo-film munkálatai, múlt héten kiderült, hogy a Stranger Things sztárja, David Harbour is szerepet kapott benne, most pedig két hasonlóan híres színész is csatlakozott a stábhoz. A The Hollywood Reporter értesülései szerint ugyanis a 45 éves Orlando Bloom is szerepelni fog a filmben, aki egy "éhes" marketingest fog alakítani, aki csak a pénzt látja az autóversenyzésben.

Rajta kívül Darren Barnet is a színészi gárdát erősíti majd, ő egy top pilótát alakít majd a GT-akadémián, aki nem szeretné, ha a főszereplő, a feltörekvő tehetséggel rendelkező versenyző felemelkedne az ő szintjére. A legutóbbi lapértesülések szerint a film forgatása ezen a héten veszi kezdetét, mégpedig itt, Magyarországon.

Az adaptáció egyébként 2023. augusztus 11-én érkezik majd, és megtörtént események alapján készül: a története szerint egy Gran Turismo-játékosról szól, aki a Nissan egyik versenysorozatát megnyerve valódi autóversenyzővé válik. A filmet Neill Blomkamp (District 9) rendezi Jason Hall (Amerikai mesterlövész) és Zach Baylan (Richárd király) forgatókönyve alapján. 

3.
3.
Heldengeist
#2: Mert amúgy van bármelyik GT-nek bármlyen története? Simán csinálnának inkább valami híres/legendás versenyzőről életrajzi filmet, mint amilyen pl. a Rush volt.
2.
2.
Nothing
Egy, a játékoktól független sztori szerintem jobb lenne, lásd Need for Speed. De őszintén szólva amúgy is elég szkeptikus vagyok ezzel a GT filmmel kapcsolatban. Bloom meg a magyarországi forgatás híre csak fokozta a kétkedésemet.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...