Egy rajongó készítette a World of Warcraft: Wrath of the Lich King Classic hivatalos trailerét

  • Írta: szlav
  • 2022. szeptember 23.
  • Videó
Link másolása
A Wrath of the Lich King Classic előzetese eltér a hagyományos World of Warcraft-cinematicoktól, a Blizzard ugyanis ezúttal egy megszállott rajongóra bízta a trailer elkészítését. A végeredmény nagyszerű lett!

Mind jól tudjuk, hogy a Blizzard-játékok legnagyobb CGI-előzetesei a káprázatos látványvilágukról ismeretesek, a World of Warcraft: Wrath of the Lich King Classic trailere azonban némileg eltér a megszokottaktól. Nem véletlen, hiszen a moziba illő pazar anyagairól ismert belső csapat helyett ezúttal egy megszállott rajongó, Hurricane vállalta magára, hogy a Blizzard megbízásából elkészítse a klasszikus kaland felvezetőjét.

A valódi játék alaposan kicsinosított modelljeit rengeteg új effekttel és látványelemmel ötvöző előzetes a legendás expanzió legemlékezetesebb pillanataiból állít össze egy olyan montázst, amelyet látva a veterán játékosok csak elégedetten vigyoroghatnak. A Northrendre való érkezéstől és az őrült szintezéstől egészen az epikus raidekig és az Ice Crown Citadel kapujáig vezet bennünket az összeállítás - ha ez nem hozza meg a kedveteket a visszatéréshez, akkor sanszos, hogy semmi nem fogja.

A World of Warcraft: Wrath of the Lich King Classic szeptember 26-án startol el.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...