Így néz ki az NVIDIA RTX Remix által megszépült The Elder Scrolls III: Morrowind

  • Írta: RangerFox
  • 2022. szeptember 26.
  • Videó
Link másolása
Az NVIDIA kifejezetten moddereket megcélzó projektje, az RTX Remix által könnyűszerrel megszépíthetők a régi klasszikus játékok. Most a The Elder Scrolls III: Morrowind segítségével demonstrálják a technológia képességeit.

Az NVIDIA nemrég leleplezte az új videokártyáit, valamint a DLSS 3 technológiáját. Most egy újabb hasznos fejlesztői eszközüket mutatták be működés közben, mely elsősorban a moddereket célozza meg.

Az NVIDIA RTX Remix egy egyszerűen használható eszköz arra, hogy elkészíthessük a régebbi játékok remasterelt verzióit: a textúrák, fények, árnyékok, részecskék és effektek minőségét, valamint az egyes felületek kidolgozottságát is megváltoztathatjuk, így lényegében egy teljesen új megjelenést adhatunk az anyagnak. A technológiát működés közben lentebb lehet megtekinteni, a tesztalany pedig a The Elder Scrolls III: Morrowind volt.

Kíváncsian várjuk, hogy a modderek hogyan fogják felhasználni az NVIDIA RTX Remix technológiáját, illetve milyen játékokat láthatunk majd a későbbiekben megszépülni általa!

2.
2.
Csoki80
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...