Frissítve: Hamarosan bemutatkozhat a Need for Speed: Unbound

  • Írta: fojesz
  • 2022. október 4.
  • Pletyka
Link másolása
A legutóbbi pletykák szerint egy-két héten belül bemutatkozhat az új Need for Speed; az EA-nek már nincs sok ideje a marketingre, hiszen decemberi megjelenéssel számol.

Az általában megbízható információkkal rendelkező Tom Henderson ismét szivárogtatott egyet, ezúttal az új Need for Speed kapcsán: az Insider Gamingen számolt be arról, hogy az új Need for Speed még a következő két héten belül bemutatkozhat, méghozzá egy másfél perces trailerrel, amelyhez A$AP Rocky adja majd a talpalávalót.

A játék címe Henderson szerint Need for Speed: Unbound lesz, és úgy tűnik, az Electronic Arts nem szeretné túlzásba vinni a marketinget: a korábbi pletykáknak megfelelően a mostani értesülések is arról szólnak, hogy a kiadó még idén, egészen pontosan december 2-án boltokba küldené a PC-t és az új generációs konzolokat célzó játékot.

Nem tudjuk, hogy a cég miért rejtegeti a fejlesztést, amely ismét a Criterion műhelyéből érkezik. Korábban azt hallottuk, hogy az EA még 2021-re szánta az új részt, a háttérben azonban júliusra, aztán augusztusra, majd szeptemberre tolta a premierjét. A játék egyedi helyszínekkel és grafikai stílussal operál állítólag - az utóbbiról egy rövid videót meg is nézhettek.

Update! Jeff Grubb szerint ezen a héten várható a bemutató, amit az Electronic Arts nem is nagyon akart tagadni. A cég egyébként sűrű hetet rakott össze magának, hiszen ma Dead Space-, holnap pedig Wild Hearts-látnivalóra számíthatunk - ez alapján mi a csütörtököt karikáznánk be a naptárban.

6.
6.
GAMEROD
Az NFS egy erőltetett cím, ugyanúgy mint sok más amit rég nem azok készítenek akiktől származott az alapötlet.
5.
5.
logic5
#1: kimoderált üzenet
3.
3.
Jinbobo
Én örülnék egy Shift 3-nak is.
1.
1.
crytek
Inkább a régi jó részeket adnák ki felújítva.

(Érdekes az EA árazása kb alig kapott nfs ilyen mértékű leárazást mint a legújabb NFS Heat Deluxe 3.5€ csupán)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...