A Platinum Games a Babylon's Fall bukása ellenére sem mond le a live service-modellről

Link másolása
A Babylon's Fall talán az utóbbi idők egyik legnagyobb bukása volt a videojátékiparban. Úgy látszik, a Platinum Games csapatát ez nem hatotta meg.

Sajnos nem ért fel a hozzá fűzött reményekhez a Babylon's Fall, a játékot készítő Platinum Games nemrég bejelentette, hogy jövő év februárjában végleg leállnak a játék szerverei - a bejelentés óta már nem is lehet megvásárolni a címet. Ez az eset remek példája annak, hogy egy live service-anyagot nem így kell elkészíteni, a Platinum Games pedig nagyon sajnálja a történteket, és levonta a következtetéseket belőlük.

Viszont ez a továbbiakban sem gátolja meg őket abban, hogy szolgáltatásalapú játékokat készítsenek, erre már februárban is utaltak a stúdió vezetői, és most újra leszögezték. Csak reménykedni tudunk abban, hogy a következő próbálkozásuk sikeresebb lesz a Babylon's Fallnál! Egyébként a stúdió soron következő játéka, a Bayonetta 3 is megjelenik hamarosan, az vélhetően jobb fogadtatást fog kapni, mint a Babylon's Fall.

4.
4.
markoci555
tanultunk belőle, csinálunk még ilyet :D
3.
3.
crytek
Tudom megint a féreg , a szar , a moslék beszél belőlem hisz más nem is létezik ugye... De nem értem ezeket a full bukos játékokat. Ok 60$ megbukott mint a fene, nyilván nem vették sokan és a kutya se tolja. De akkor miért nem tesznek érte, hogy amíg van benne "élet" szerezzenek némi zsetont... Atom leárazás, ps plus, game pass, bundle stb. Ott volt a nemrég store-okból is eltávolított Fast and Furious Crossroads... szimplán leszedték ahelyett hogy az utolsó hónapban ráküldtek volna egy "megasale-t" ahonnan jött volna a zseton...
2.
2.
Aborg
Babylon's Fall bukása, ééérted, szóvicc ,nagyon jó ;)
1.
1.
Heldengeist
Nem ők mondták, hogy azért erőltetik a live servicet, mert az fogja kitermelni nekik a pénzt a normális játékokra? Mert akkor ez így nehéz lesz.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...