Alig egy hónap, és PC-re is befut a Spider-Man: Miles Morales

  • Írta: fojesz
  • 2022. október 13.
  • Megjelenés
Link másolása
Ez gyors volt! A Sony tényleg nem szeretné sokáig váratni a PC-n játszókat, és már novemberben boltokba küldi a Spider-Man: Miles Morales számítógépes átiratát.

A Sony sosem csinált titkot belőle, hogy az alapjáték után a Spider-Man: Miles Morales PC-s változatát is piacra dobná, ráadásul azt is elárulta korábban, hogy a premierre idén ősszel kerülne sor. Most már azt is tudjuk, hogy pontosan mikor számíthatunk az átiratra: a friss bejelentés szerint november 18-án érkezik Nixxes Software műhelyében készülő port!

Miles Morales kalandjait a Steamen és az Epic Games Store-ban is megvásárolhatjuk, az előrendelők pedig két extra kosztümnek, egy spéci képességnek és három plusz képességpontnak örülhetnek. Egy trailert is kaptunk, amely sorra veszi a szokásos PC-s funkciókat, ezenkívül a gépigényből is érkezett egy részletesebb kiadás:

A játék PlayStation-változatáról írt tesztünket itt találjátok meg.

2.
2.
nemfontos
Nem olyan nagy szám... De egészségetekre.
1.
1.
FrankBlack
Már vártam mikor jelenik meg. Bíztam benne hogy még karácsony előtt. Remek időzítés. Most vittük végig a Lost Judgment-et, jöhet a Gotham Knights, aztán kb talán végzünk azzal mire jön a Miles Morales. Aztán New game+ az alapjátéknak.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...