MultiVersus - megérkezett Black Adam, új játékmódokat is hozott magával

  • Írta: szlav
  • 2022. november 1.
  • Letöltés
Link másolása
A saját mozifilmjével egybecsengve a MultiVersus porondján is megjelent Black Adam. A kegyetlen antihős érkezésével egy pár izgalmas új játékmódot is kapott a Warner brawlere.

Néhány nappal a vártnál később, de tegnap végre megérkezett a MultiVersus legújabb, 1.05-ös sorszámú frissítése. Az update legnagyobb sztárja a szezon borítóján már régóta feszítő Black Adam, aki kemény pofonokat osztó bruiserként száll szembe Supermannel... vagy éppen a Szörnyecskékkel... vagy Tapsi Hapsival. Ne keressétek a logikát!

Az 1.05-ös patch azonban más újdonságokat is hozott - ezek közül az egyik legizgalmasabb az egyedül vagy párban is játszható Arcade Mode. A három nehézségi szintre osztott PvE-kihívás során egyre keményebb gépi ellenfeleket agyabugyálhatunk el, a végén pedig még egy bossharc is vár bennünket. Az Arcade Mode mellett élesedett egyébként a Silly Queue is. Ebben a kaotikus PvP-játékmódban különféle módosítók bolondítják meg meccseket, így ha olyan lazább bunyókra vágytok, amelyeket nem érdemes komolyan venni, akkor itt a helyetek.

A MultiVersus ingyenesen elérhető PC-n, Xbox One-on, Xbox Series X/S-en, PlayStation 4-en és PlayStation 5-ön.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...