Brit toplista: hatalmasat nyitott a Call of Duty: Modern Warfare II

  • Írta: szlav
  • 2022. november 1.
  • Toplista
Link másolása
Jöjjön egy hír, amin senki nem fog meglepődni: a brit eladási lista élén rajtolt az új Call of Duty. A Modern Warfare II megjelenése azonban jóval erősebb volt a korábbi évek epizódjaihoz képest.

Nemcsak a Steamen, de a dobozos játékpiacon is nagyot megy a Call of Duty: Modern Warfare II. A brit toplista élén nyitó first-person shooter már az első hetében 42 százalékkal nagyobb forgalmat generált, mint a Call of Duty: Vanguard, de 9 százalékkal még a Call of Duty: Black ops - Cold War eladásait is lehagyta. A dobozos eladások azonban 61 százalékkal elmaradtak a 2019-es Call of Duty: Modern Warfare számaival szemben, erről azonban a digitális piac folytonos terjeszkedése és a kampány korai hozzáféréséhez kötött digitális előrendelések tehetnek.

Ezzel a Call of Duty: Modern Warfare II az év eddigi legnagyobb megjelenése lett, maga mögött hagyva a FIFA 23-at is. A lista dobogójára azonban felkerült egy másik új cím is, a Switch-exkluzív Bayonetta 3, amely a főszereplő szinkronhangja körüli dráma ellenére is 4 százalékkal jobban teljesített, mint a Bayonetta 2 2018-as portja.

1. Call of Duty: Modern Warfare II
2. FIFA 23
3. Bayonetta 3
4. Horizon: Forbidden West
5. Gotham Knights
6. Mario Kart 8 Deluxe
7. Mario + Rabbids: Sparks of Hope
8. Nintendo Switch Sports
9. Splatoon 3
10. LEGO Star Wars: The Skywalker Saga

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...