Most Apple TV+- és Apple Music-előfizetés is jár az Xbox Game Pass Ultimate mellé

  • Írta: szlav
  • 2022. november 16.
  • Akció
Link másolása
Egymás markába csapott az Apple és a Microsoft, így az Xbox Game Pass Ultimate előfizetői most három hónap Apple TV+- és Apple Music-hozzáférést válthatnak be.

Nem ez az első eset, hogy az Xbox Game Pass Ultimate előfizetőit egy-egy hasonló extrával dobja meg a Microsoft, hiszen a szemfüles játékosok már korábban is próbát tehettek a Discord Nitro, a Spotify vagy éppen a Hulu szolgáltatásaival. A legújabb keresztpromóció azonban az Apple TV+ és az Apple Music katalógusaira érvényes: március 23-ig minden Ultimate-előfizető benevezhet egy-egy háromhavi csomagra bármiféle további felár nélkül.

Az Xbox Game Pass Ultimate játékosai Xbox-konzolokon és PC-n is könnyedén beválthatják a fenti akció ajándékait - az előbbieknek értelemszerűen a konzol dashboardján, a PC-sek pedig az Xbox alkalmazásban kereshetik az erre vonatkozó opciót. A karácsonyi szezonhoz közeledve egyébként kifejezetten hasznos lehet a hozzáférés, hiszen amíg az Appe Music frontján több mint százmillió zeneszámot találunk, az Apple TV+ olyan sorozatokkal és filmekkel vár, mint a Mythic Quest, a Ted Lasso vagy a CODA.

5.
5.
crytek
#3: Akkor előbb ellövöm a game passosat aztán a sonysat. 9 hónap az úgy elég jó abba belefér pár sorozat
4.
4.
pécégémer
Simán leszede az appot, bejelentkezel apple id-val( ha nincs lézrehozol egyet) aztán annyi. https://www.playstation.com/hu-hu/deals/apple-tv-playstation-offers/
3.
3.
crytek
#2: És erre hogy kell regelni? Mert akkor a 6 hónaposat választanám...
2.
2.
pécégémer
Ps5 tulajoknak 6 hónap ingyen jár. Az sem rossz.A Severance-t végignéztem . Elég minőségi.
1.
1.
crytek
Na 1-2 star wars sorit akkor le is tolok majd. Decemberben úgyis kb egész hónapban szabin leszek akkor majd beaktiválom..
Nem semmi. Hogy ez hol éri meg nekik az nem tudom de nekünk felhasználoknak valóban ultimate a dolog szó szerint :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...