Lecserélik az egyik fontos karaktert alakító színészt a Marvel's Spider-Man 2-ben

Link másolása
A Marvel's Spider-Man Remasteredben lecserélték a Peter Parkert alakító színészt, most pedig egy újabb fontos karakter kinézetét gondolják újra a folytatásban.

Nagy port kavart, mikor kiderült, hogy lecserélik a 2018-as Marvel's Spider-Manből ismert Peter Parker arcát a Remastered-kiadásban. Ugyan a rajongók nagy része megbékélt ezzel az évek alatt, most viszont egy újabb változást kell majd lenyelniük. Ezúttal az egyik mellékszereplőről van szó, Harry Osbornról: az eredeti játékban Scott Porter adta a hangját neki, ám egy azóta már törölt Twitter-posztban arról számolt be, hogy a folytatásban már nem ő fogja megszólaltatni a karaktert. 

Az oka ennek az, hogy az Insomniac csapatánál fotórealisztikus ábrázolásra törekednek a folytatásban, és a színész, illetve a Harry közti korkülönbség egyszerűen túl nagy volt ahhoz, hogy működhessen a dolog. Mindenesetre Scott Porter nem tétlenkedett az utóbbi időben, hiszen ő alakítja Heimdall karakterét a God of War: Ragnarökben.

Egyébként az Insomniac megerősítette, hogy továbbra is a 2023-as év van becélozva a Marvel's Spider-Man 2 megjelenésének. Azt már tudjuk, hogy sötétebb hangvételű lesz a folytatás, valamint azt is, hogy MCU-veterán is dolgozik a projekten. Az eredeti, illetve a két évvel ezelőtt megjelent Miles Moralesszel ellentétben a folytatás kizárólag PlayStation 5-re lesz elérhető, PS4-re nem.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...