Jobban fogyott a PC-s Marvel's Spider-Man: Miles Morales, mint a Sackboy és az Uncharted

  • Írta: RangerFox
  • 2022. november 24.
  • Biznisz
Link másolása
A Sackboy: A Big Adventure és az Uncharted: Legacy of Thieves Collection PC-s változata nem hozta a kívánt számokat a Sony számára. Szerencséjükre a Marvel's Spider-Man: Miles Moralesre kíváncsibbak voltak a játékosok.

Sajnos egyelőre úgy tűnik, hogy nem minden esetben térül meg a Sonynak az, hogy a PlayStation-exkluzív játékait PC-re portolja. Ez a helyzet a Sackboy: A Big Adventure-rel is, miután kiderült, hogy a kutyát sem érdekelte a játék számítógépeken. Egy fokkal jobb volt a helyzet az Uncharted: Legacy of Thieves Collectionnel, ám a közelmúltban megjelent PC-s portok közül egyértelműen a Marvel’s Spider-Man: Miles Morales volt a legkelendőbb.

SteamDB adataiból leszűrve megtudhattuk, hogy a megjelenés utáni napokban egyidejűleg több mint 13 ezer játékos játszott a Marvel's Spider-Man: Miles Moralesszel PC-n. Viszonyításként a többi, eredetileg PlayStation-exkluzív játék ilyen egyidejű játékosszám-rekordot könyvelhetett el magának:

1. God of War - 73 529 (10 hónapja)
2. Marvel's Spider-Man Remastered - 66 436 (3hónapja)
3. Horizon: Zero Dawn - 56 557 (2 éve)
4. Days Gone - 27 450 (2 éve)
5. Marvel's Spider-Man: Miles Morales - 13 539 (5 napja)
6. Uncharted: Legacy of Thieves Collection - 10 851 (32 napja)
7. Sackboy: A Big Adventure - 610 (25 napja)

A Sony természetesen a jövőben sem hagy fel a PC-s portok készítésével, a The Last of Us: Part I például biztosan érkezni fog számítógépekre, de a Returnalról is hónapok óta pletykálnak a bennfentes emberek.

3.
3.
crytek
#2: Bármiből amit kihoznak pc-re és sony cím fogy annyi hogy bőven nyereséges legyen a portolás ami ma filléres tétel.
Az unchartedre is sokan hittük hogy sok embert érdekel azt kb "alig fogyott" pc-re.
Csucsima meg eleve jó game és nem kell ide az hogy ezer éves karakter legyen benne meg 78 film és sorozat hozzá. (Nem mellesleg sorozat készül belőle)
GT meg hát pc-re meg végre a forza egyeduralma mellé illene valami más is mert a grid mint olyan halott azzal kár számolni ,dirtöket most lötték le aztán kb nincs is más.
De majd a Sonynál az okos emberek megmondják mik jöjjenek pc-re..
2.
2.
Zuzmo
#1: Pókember egy több évtizedes ismertségű karakter - nem mellesleg nemrég megjelent mozifilmekkel, egy Tsushima vagy egy GT nem érdekelne annyi embert.
1.
1.
crytek
Még majd a csucsima jön az tuti az biztos jobban fogy majd mint ezek. Meg valamelyik GT-t is érdemes lenne mert autós címeket is szeretik pc-n (persze ami jó)

Azt lassan nincs is több értelmes portolnivaló (a többi cím nem akkor horderejű...), marad majd a folytatásokra várakozás.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...