Úgy tűnik, idén is ajándékokkal fog elárasztani minket az Epic Games Store karácsonykor

  • Írta: RangerFox
  • 2022. november 26.
  • Pletyka
Link másolása
Egy szavahihető szivárogtató buktatta le az Epic Games nagy tervét, miszerint megtartja az utóbbi években tanúsított jószokását, és karácsonyra készülődve, illetve az ünnepek alatt naponta új játékot ad a játékosoknak.

Minden jel arra mutat, hogy az Epic Games Store idén is nagyszabású ajándékozásba kezd karácsonyra készülődve. Lényegében egy adventi kalendáriumot kell elképzelnünk, csak épp ingyenes játékokkal. Az Epic Games még 2020-ban indította útjának ezt a hagyományt, akkor még csak 12 játékot osztottak szét, majd ez a szám 15-re ugrott 2021-ben. És úgy tűnik, hogy idén is ennyi játékot fogunk kapni ajándékba.

Egy hiteles forrás, bizonyos billbil-kun a VGC kérdésére, miszerint tervez-e az Epic Games idén is adventi ajándékozást tartani, azt a választ adta, hogy igen, egész pontosan december 15. és 2023. január 10. között. Ezelőtt egyébként az EGS számos ingyenes játékát szivárogtatta ki az illető, például a jelenleg elérhetőt is, így reménykedhetünk benne, hogy a hír igaznak bizonyul majd.

5.
5.
hedzsooo
#3: Ebben most egyet kell ertsek, szerintem is igencsak jo korszakban elunk mi gamerek, vannak boven videojatekok manapsag mar amibol valogathatunk kedvunkre. Olykor mar a boseg zavara all fent, jaja. :)))
4.
4.
hedzsooo
#2: Nalam legutobb alig 1 eve volt, h 1 jatek ugy elkapott, hogy egesz szabadnapot vele tudtam tolteni decemberben, telviz idejen, egyhuzamban birtam tolni reggeli,ebed es vacsi utan is.. :D De azert ez mar eleg ritka, en sportolossal is szeretek idot tolteni, ami viszont szinten idorablo tud lenni, mert akkor ugye kajalassal is tobb ido megy el 1 jo edzes elott/utan, minimum 1 rovid zuhany sem maradhat ki, + kis szieszta is rendszerint befigyel edzos napokon... Igy ha teszem azt az edzes maga csak 2-3 ora bringazas, v. pl. 1-2 ora falmaszas, v. pl. teniszezes, a valosagban ez joval tobb idot vesz el, plene ha meg az edzes helye is esetleg picit tavoalabb van a lakohelytol.
3.
3.
crytek
#1: Ezért is irigylem azokat akik azt "merik" mondani nincs mivel játszani... én ha csak azt a kb 1500 játékot nézem amit bedodbtam steam wishlistre se fogom soha a büdös életbe végigvinni és akkor ott a meglévő 2500 db + game pass + ps plus premium.. Döbbenet. Sajnálatos az hogy éves szinten kb 40-70 játékot ha végigviszek azt közben lesz a fiókokon kb 100+ új game. Ördögi körfogás aminek sose lesz vége.
2.
2.
DarkLord
#1: Á , csak gyerek nélkül kell felnőttnek lenni meg olyan asszonnyal, aki nem korlátozza az embert és már meg is van az a kis rés a meló mellett, amikor lehet játszani :D Persze annyit nem is kívánna az ember, mint mondjuk régen vagyis esetemben ennyi látszik meg, hogy idősebb lettem, hogy van olyan nap, mikor nem is játszok és ha játszok, akkor is 1-2 ór naponta max. Jó néha elkap egy nagyon jó játék, akkor képes vagyok akár 2.5 - 3 órát is egyhelyben ülni és játszani vagy már várom, hogy másnap újra elindítsam stb.
1.
1.
hedzsooo
Kivancsian varjuk, es elore is koszonjuk szepen! :)

...Terveztem amugy 1-2 vadiuj jatekot meg venni iden de inkabb majd jovore akciosan. Most akkor iden legalabb sporolok a jatekokon kicsit. :D

Hiszen mindjart itt az ingyenes Witcher 3 update, igy ideje lesz +1x kijatszanom az egeszet ismet. Ami nem ki ido a 2 kieggel eggyutt, munka, eletke mellett. :D
Aztan lehet az Epic is megdobb a 15 jatek kozul olyannal is majd, ami szinten lekot majd 1db-ig. Aztan a mar elkezdett, + be nem fejezett jatekok is listaja is csak no rendszerint... Ez van ugye ha felnottek leszunk, bakker! XD
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...