A Street Fighter harcosai is ellátogatnak a Fall Guysba

  • Írta: sirdani
  • 2022. november 29.
  • Letöltés
Link másolása
December elején érkezik az ingyenes Fall Guys harmadik évada, ám a hátralévő napokban sem maradunk újdonságok nélkül! Ezúttal Ryu és Cammy világába látogathatunk el a világ legkeményebb babszemeivel.

Éppen csak pár napja, hogy lerántották a leplet a SpongyaBobbal érkező új évadról, máris új vendégek kopogtatnak a Fall Guys ajtaján. Ryu, Akuma és Cammy is ellátogat az őrült hangulatú multis játékba, szóval a babok ruhásszekrényének lassan már tényleg csak a fantáziánk szab határokat.

Az 1000 Show-Buckos Ryu Bundle a Ryu kosztüm mellett egy Ryu névtáblát és egy Hadoken emote-ot tartalmaz, ha viszont inkább Cammyt preferálnánk, akkor a Cammy & Akuma Bundle részeként egyszerre két skint is bezsákolhatunk 1200 Show-Buckért cserébe.

A Fall Guys egyébként a remek rajt után a free-to-play modellváltással taposott ám csak igazán a gázra; nyáron írtunk róla, hogy az első két napban 20, az első hét végére pedig már 50 millió játékost sikerült elérnie az ingyenes játéknak, és Ryu erejével ki tudja, mire lesz még képes a jövőben…

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...