Egy bug szabotálja a Pokémon: Scarlet & Violet online csatáit

Link másolása
Bár az új Pokémon: Scarlet & Violet az egyik leggyorsabban fogyó epizód a franchise történetében, azért még mindig találnak a játékosok apróságokat, amik javításra szorulnak benne.

Ahogy azt már számtalan helyről hallhattuk, a Pokémon: Scarlet & Violet játékoknak több javításra váró szépséghibája is van, azonban azt nem lehet tagadni, hogy ezekkel a bugokkal együtt is belopta magát a rajongók szívébe, és mára az egyik leggyorsabban fogyó rész lett a franchise történetében. 

A rajongók nemrég egy újabb hibát vettek észre, ami zavarhatja a felhőtlen játékmenetet. Az egyik játékos osztotta meg Twitteren, hogy amikor a barátaival játszanak együtt a stadionban, akkor valahogy túl könnyű rájönni arra, hogy ki fog nyerni. 

Észrevették, hogy az RNG minden egyes csatában ugyanazokat az értékeket sorsolja ki, így a már nem is annyira random számok alapján tudhatjuk, melyik pokémon kerül ki győztesként a csatából. Ez alapvetően azt jelenti, hogy a játékosok minden egyes alkalommal kitalálhatják, hogy melyik mozdulat fog betalálni, és melyik mozdulat fog balul elsülni, attól függően, hogy a csata melyik fordulóban tart éppen. 

A Battle Stadium lényege, hogy a játékosok más edzőkkel is megmérkőzhessenek a világ minden tájáról. Ez magában foglalja a Scarlet & Violet rangsorolt csatáit is, ami azt jelenti, hogy ez a probléma különösen sürgető: hamar meg kell oldani ahhoz, hogy az online funkciók újból életképesek legyenek.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...