A Streets of Rage zeneszerzője vadonatúj játékot készít a Sega Mega Drive-ra

  • Írta: Nyuszcica
  • 2022. december 1.
  • Érdekesség
Link másolása
Yuzo Koshiro videójáték-zeneszerző és -tervező közel három évtized után először dolgozik új játékon a Sega Mega Drive-ra.

Yuzo Koshiro egy Twitter-posztban számolt be arról, hogy egy játékon dolgozik, méghozzá a Sega Mega Drive konzolra, ami lássuk be, enyhén szólva sem egy mai darab. A posztban megosztott képeken látszik, hogy a játék sci-fi tematikával dolgozik: egy űrhajó repül el egy idegennek tűnő bolygó felszínén. A zeneszerző hozzátette, hogy a hangsáv és a hangeffektek is az autentikus hardvernek megfelelően fognak futni.

A játékot az Ancient cégnél fejlesztik, amely az 1990-es évek óta Koshiro tulajdona. Ez az új cím lesz a játékfejlesztő első Mega Drive-játéka az 1994-es Beyond Oasis óta.

Koshiro az elmúlt évek során aktív maradt a videojátékos világban. A zeneszerző több közelmúltbeli játékban is közreműködött, többek között a Super Smash Bros. Ultimate, a Streets of Rage 4, a hamarosan megjelenő Mina the Hollower munkálatainál és még sok másban egyaránt.

Az újonnan készülő videójáték esetében még nem közöltek további információkat, így a megjelenés dátuma, az ár és a platformok is kérdésesek a rajongók számára. 

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...