Assassin's Creed: Mirage - odébb van még a bagdadi ugrabugra

  • Írta: sirdani
  • 2022. december 2.
  • Pletyka
Link másolása
Az Assassin’s Creed legújabb epizódja még nem kapott hivatalos megjelenési dátumot, ám belsős pletykák szerint 2023 eleje volt a belőtt határidő. Azóta viszont többször is megcsúsztak a fejlesztők.

Amikor bemutatták az Assassin's Creed: Mirage előzetesét, akkor a trailer végén a 2023-as év volt látható megjelenési időpontként. Most az Insider Gaming újságírói kiderítették, hogy a jelenlegi tervek alapján a Ubisoft munkatársai az augusztusi megjelenési dátumot célozták meg, de persze mint manapság a legtöbb premier dátuma, ez is képlékeny.

A forrás szerint a megjelenési dátumot eredetileg jóval korábbra tervezték, ám a fejlesztés tempója miatt kétszer is el kellett tolni a premier időpontját, így tartanak végül a jelenlegi felállás szerint az augusztusi kiadásnál.

A IX. századi Bagdadban játszódó epizód a fejlesztők tervei szerint visszatér a széria alapjaihoz, és az RPG-s elemek helyett jóval nagyobb szerepet kap majd benne a lopakodás. Legutóbb egyébként a játék 150 eurós, szoborral kiegészített verziójáról érkeztek információk, melyeket errefelé találtok.

Az Assassin's Creed: Mirage tehát feltehetőleg augusztusban érkezik PC-re, valamint PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One és Xbox Series X/S konzolokra.

3.
3.
crytek
#2: PC-n megvan mind az Origins-el bezárólag.Majd ott mert ott értem is mivel játszok ,mert magyar nyelven vannak.

Sokat letoltam már de van ami még hiányzik. Pl AC3 is letudva de ott a remasteredje is ami még nincs. Liberation HD-ve is csak belekezdtem anno. Syndicate letudva. Mikor meglett a Unity akkor lett eladva a VGA-m így az is kimaradt ,de most hogy végre megint van vga a gépembe az is mehet végre. De gáz hogy ennyi game van series x, ps5 és pc azt se tudom mivel toljam..
2.
2.
csoki0619
#1: Pedig ps plus-ba most tolható a majdnem az összes rész, én a helyedben az új trilógiát nem erőltetetném, viszont a második résztől a syndicate-ig mehet mind. Talán azok az AC-k még nem is voltak túl hosszúak ha nem erőltetetted annyira a sok side quest-et meg gyűjtögetnivalókat.
1.
1.
crytek
Ezzel a szériával de el vagyok maradva. De egyszerűen ennyi játszanivaló mellett nem fér bele ez a sokszor 30-40óra ha nem több..
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...