Kökörcsin is felbukkan az új The Witcher: Blood Origin-előzetesben

  • Írta: sirdani
  • 2022. december 4.
  • Cooltúra
Egy kiadós trailer érkezett a heteken belül elrajtoló The Witcher: Blood Originhez, mely 1200 évvel fog a már ismert The Witcher-sorozat eseményei előtt játszódni. Éppen ezért is jókora meglepi az előzetes utolsó pár pillanata.

A bő két és fél perces videóból megtudhatunk néhány érdekes részletet a történetről, a harcról a „megállíthatatlan birodalom” ellen, illetve alaposabban is megismerhetjük Michelle Yeoh, Sophia Brown és Laurence O’Fuarain új karaktereit is. A legnagyobb meglepetés viszont Joey Batey felbukkanása, aki az eredeti sorozatban a minden lében kanál bárd Kökörcsint játszotta.

Szóval vagy Kökörcsin nagyon jól képes titkolni a korát, vagy bizony lesznek komolyabb kapcsolatok a The Witcher eddigi évadjai és az újonnan érkező négyepizódos minisorozat közt. Akárhogy is, már csak huszonkettőt kell aludnunk, és itt a karácsony, na meg persze vele együtt a The Witcher: Blood Origin premierje a Netflixen.

2.
2.
crytek
#1: Addig üsd a vasat amíg meleg. Amíg szóbeszéd a "witcher" addig minden IS lesz belőle..ha már a kutyát se fogja érdekelni se sorozat se semmi nem lesz hozzá. Ez mindennel így volt van és lesz is
1.
1.
almaspite
Witcherből is csinálnak egy walking deadet.

Értem hogy saját kútfőből akarnak csinálni... egy jobb történetet mint a witcher, de nem érnek fel addig és nem is fog nekik menni.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...