Az Unpacking nyerte el a The Game of the Year-díjat a hétvégi Indie Live Expón

Link másolása
A 2022-es téli Indie Live Expót december 4-én rendezték meg, és az erős mezőny ellenére az Év Játéka-díjat a relaxáló Unpacking nyerte el.

2022. december 4-én megrendezték a téli Indie Live Expo díjátadót, ami egy hatalmas meglepetéssel záródott. Az Unpacking relaxáló videójáték nyerte el az esemény legrangosabb díját, a The Game of The Year-díjat. A szokatlan, de mégis kelendő tematikájú videójáték mellett versenyzett többek között a Stray, a Neon White és a Vampire Survivors is. 

"El vagyunk ragadtatva attól a csodálatos közösségtől, amit az elmúlt három évben építettünk, és ami több mint 3000 szavazattal járult hozzá a 2022-es díjátadóhoz. Külön hálásak vagyunk azoknak, akik egy vokssal támogatták kedvenc játékaikat." - mondta Ryuta Konuma, az eseményt szervező Ryu's Office alapítója. (via Eurogamer

A Steam kedvezményes árakat kínál az ILE Winter 2022-ben részt vevő játékok számára, tehát december 10-ig, vagyis szombat végéig van lehetőség akciósan megvásárolni a fentebb már említett alkotásokat is. 

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...