TGA 2022: Bemutatkozott az Armored Core VI

  • Írta: Nyuszcica
  • 2022. december 9.
  • Bejelentés
Link másolása
A FromSoftware bemutatta az Armored Core VI: Fires of Rubicont a The Game Awardson, ráadásul egy rövid kis előzetessel is készültek.

Egy hosszú szünet és sok pletyka után visszatér az Armored Core. A FromSoftware a The Game Awards részeként bejelentette a Fires of Rubicon alcímre hallgató hatodik részét a szériának. A prezentáció során egy előzetessel is készültek a készítők, amibe itt bele is tudtok nézni! 

Az Armored Core a FromSoftware egyik legrégebbi sorozata, ami egészen 1997-ig nyúlik vissza. A legutóbbi epizódja 2012-ben látott napvilágot, nem sokkal a Dark Souls megjelenése után, így már ideje volt egy újabb játéknak!

A FromSoftware egyelőre csak annyit közölt, hogy 2023-ban érkezik a folytatás, a pontos megjelenési dátumra még várnunk kell. 

6.
6.
norbi27
#5: Igen, itt megtették, mert volt róla komment. De a megoldás nem ez, hanem az, hogy átolvassa valaki a cikkeket, vagy közli Nyuszcicával a különbséget a két szó jelentése között.
Hiszen a "TGA 2022: Futottak még a díjátadón" cikkben is ledobott két Egyenlőre-bombát, amit nem javított ki senki. Egyszerűen már nekem ciki. Olvasni is, meg szólni is.
(Korábban is előfordult, de nem érdekelt, nem vagyok nyelvtannáci, de mindenhol így írni, pláne egy szerkesztő, az degradálja ezt az oldalt, márpedig én itt szeretem a híreket olvasni. Nem rosszindulatból hívtam fel erre a figyelmet.)
5.
5.
Őrnagy
#3: A szerkesztőség köszöni, és javítja. Gondolom...
4.
4.
silkgoat
Ebbol egy film johetne :D
3.
3.
norbi27
Senki nem olvassa át a cikkeket? Azért az baromi gáz, hogy Nyuszcica folyamatosan egyenlőrének írja az egyelőrét. Legalább a szerkesztőségnek menjenek már a helyesírás alapjai! Legyen már egy szint!
2.
2.
Ganzer
Nem kedvencem a mech-es műfaj, de ez eddig vadállatul néz ki. Kiváncsi leszek a gameplayre.
1.
1.
crytek
Ez a sorozat sose vonzott, most se keltette fel az érdeklődésemet
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...