TGA 2022: Bejelentették a Crime Boss: Rockay Cityt, nem is akármilyen nevekkel

A 505 Games kiadó a The Game Awardson jelentette be a Crime Boss: Rockay City című játékot, méghozzá olyan színészekkel, mint Michael Madsen, valamint Chuck Norris.

A 505 Games kiadó gondozásából kikerülő és az Ingame Studios által fejlesztett Crime Boss: Rockay City egy first-person shooter, ahol a játékosok egy bűnözői alvilág vezetői lesznek, és a 90-es évek Floridájának kitalált változatában ténykedhetnek. 

A szinkronszínészek között szerepel többek közt a Reservoir Dogs színésze, Michael Madsen, valamint Chuck Norris, Danny Glover, Danny Trejo és Vanilla Ice is. 

A játék elsőként kizárólag az Epic Game Store-ban jelenik meg 2023. március 28-án, a konzolos verziókra pedig még várni kell, de elvileg ugyanebben az évben tervezik piacra dobni ezeket az átiratokat is.

5.
5.
hedzsooo
#1: Igen, mintha vmi GTA Vice City 2-t neztem volna... A RS-t beeloztek, ugy fest a dolog... :D
4.
4.
markoci555
ennyi nevet elpazarolni ilyen ****ra... gameplay videó alapján eddig röhejesen rossz, ezt egy az egyben beletuszkoltam volna például payday-be
3.
3.
crytek
"Crime Boss: Rockay City egy first-person shooter, ahol a játékosok egy bűnözői alvilág vezetői lesznek" Miért is hittem hogy egy single játékot kapunk...pusztulat :(
2.
2.
Feri899
Basszus, ez nagyon várós. Csak könyörgöm, megjelenéskor ne egy félkész sz*r legyen!
1.
1.
DarkLord
ZS kategóriás film feeling-je van az egésznek :D Emiatt, még akár jó is lehet...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...