Egy klasszikus játékkal is játszhatunk majd a Street Fighter 6-on belül, ám van egy csavar a dologban

Link másolása
A Capcom teljes egészében elérhetővé teszi a Street Fighter 2 Turbo klasszikus játékot a jövőre megjelenő Street Fighter 6-ban, ám csak a Street Fighter 5 tulajok számára.

A verekedős játékok szerelmesei bizonyára tűkön ülve várják a Street Fighter 6 jövő évi megjelenését. A Capcom az idei The Game Awardson leleplezte a játék hivatalos megjelenési dátumát, most pedig újabb részletek derültek ki a készülő játékukról. Példának okáért a Capcom megtartja jószokását, és ebben a játékukban is lesz lehetőségünk régi klasszikus árkád játékokkal játszanunk az emulációnak köszönhetően.

Lehetőségünk lesz például a Street Fighter 2 Turbo-val is játszanunk a játékon belül, ám van egy csavar a dologban. A Capcom csak azok számára teszi elérhetővé a klasszikus verekedős címet, akik rendelkeznek a széria aktuális részével, a Street Fighter 5-tel, valamint a Capcom ID-juk is hozzá van kapcsolva a játékhoz. A Street Fighter 6 egyébként 2023. június 2-án jelenik meg PC-re, PS4-re, PS5-re és Xbox Series X/S-re.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...