A Call of Duty: Modern Warfare II letaszította a trónról az Elden Ringet Amerikában

  • Írta: RangerFox
  • 2022. december 11.
  • Biznisz
Link másolása
Már nem az Elden Ring az év legjobban fogyó játéka az Egyesült Államokban, helyét az Activision idei nagy dobása, a Call of Duty: Modern Warfare II vette át.

Hiába lett rettentően sikeres az Elden Ring (már több mint 17,5 millió példányban fogyott, valamint elnyerte az Év játéka-díjat is a The Game Awardson), ennek ellenére az NPD elemzőjének jóslata szerint a Call of Duty: Modern Warfare II lesz a legjobban fogyó cím idén az Egyesült Államokban. Az idei Call of Duty lett a széria leggyorsabban fogyó darabja, alig 10 nap kellett ahhoz, hogy 10 milliárd dollárt bevételt hozzon a kiadónak.

A számokat olvasgatva talán nem meglepő, hogy a Sony vonakodik beleegyezni a Microsoft-Activision felvásárlásba. Egyébként az elmúlt 10 évben csupán kétszer fordult elő olyan, hogy nem az aktuális Call of Duty fogyott a legjobban az Egyesült Államokban: 2013-ban a Grand Theft Auto V-nek sikerült lenyomnia a Ghostsot, 2018-ban pedig a Red Dead Redemption 2-nek sikerült túlszárnyalnia a Black Ops 4-et.

1.
1.
Sakee
2013-ban a Grand Theft Auto V-nek sikerült lenyomnia a Ghostsot, 2018-ban pedig a Red Dead Redemption 2-nek sikerült túlszárnyalnia a Black Ops 4-et.
Hát nem csodálom,két minőségi COD rész :D :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...