Brit toplista: visszavette az elsőséget a God of War: Ragnarök

 • Írta: RangerFox
 • 2022. december 12.
 • Toplista
Link másolása
Nem talált legyőzőre a Santa Monica legújabb játéka a briteknél, a Nintendo játékeladásai pedig továbbra is szárnyalnak.

Nem talált legyőzőre Kratos és Atreus legújabb kalandja a briteknél. A God of War: Ragnarök pár hét kimaradás után újra az első helyen van a brit játékeladási toplistán. Fontos megjegyezni, hogy a toplista csak a fizikai eladásokat tartja számon, így ennek tudatában érdemes böngészni a listát. Második helyre ezúttal a FIFA 23 fért fel, harmadikra pedig a Call of Duty: Modern Warfare II, mely egyébként vélhetőleg a legtöbbet eladott játék lesz az Egyesült Államokban idén.

A top 10-be ezeken kívül főleg a Nintendo sikercímei fértek be, ilyen például a Pokémon Scarlet & Violet, a Mario Kart 8 Deluxe, a Nintendo Switch Sports, valamint az Animal Crossing: New Horizons. A teljes lista lentebb tekinthető meg.

 1. God of War Ragnarok
 2. FIFA 23
 3. Call of Duty: Modern Warfare 2
 4. Pokémon Violet
 5. Mario Kart 8 Deluxe
 6. Nintendo Switch Sports
 7. Pokémon Scarlet
 8. Sonic Frontiers
 9. Animal Crossing: New Horizons
 10. Minecraft (Switch)
1.
1.
Zelgadis187
Én hétvégén veszem meg de gondolom az nem számít mert nem vagyok Brit. Érdekel egyáltalán ez bárkit hogy miből mennyit vesznek a világ többi pontján? Szerintem ennek nincs semmi hírértéke. Érdekességnek is kevés.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...