Brit toplista: visszavette az elsőséget a God of War: Ragnarök

  • Írta: RangerFox
  • 2022. december 12.
  • Toplista
Link másolása
Nem talált legyőzőre a Santa Monica legújabb játéka a briteknél, a Nintendo játékeladásai pedig továbbra is szárnyalnak.

Nem talált legyőzőre Kratos és Atreus legújabb kalandja a briteknél. A God of War: Ragnarök pár hét kimaradás után újra az első helyen van a brit játékeladási toplistán. Fontos megjegyezni, hogy a toplista csak a fizikai eladásokat tartja számon, így ennek tudatában érdemes böngészni a listát. Második helyre ezúttal a FIFA 23 fért fel, harmadikra pedig a Call of Duty: Modern Warfare II, mely egyébként vélhetőleg a legtöbbet eladott játék lesz az Egyesült Államokban idén.

A top 10-be ezeken kívül főleg a Nintendo sikercímei fértek be, ilyen például a Pokémon Scarlet & Violet, a Mario Kart 8 Deluxe, a Nintendo Switch Sports, valamint az Animal Crossing: New Horizons. A teljes lista lentebb tekinthető meg.

  1. God of War Ragnarok
  2. FIFA 23
  3. Call of Duty: Modern Warfare 2
  4. Pokémon Violet
  5. Mario Kart 8 Deluxe
  6. Nintendo Switch Sports
  7. Pokémon Scarlet
  8. Sonic Frontiers
  9. Animal Crossing: New Horizons
  10. Minecraft (Switch)
1.
1.
Zelgadis187
Én hétvégén veszem meg de gondolom az nem számít mert nem vagyok Brit. Érdekel egyáltalán ez bárkit hogy miből mennyit vesznek a világ többi pontján? Szerintem ennek nincs semmi hírértéke. Érdekességnek is kevés.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...