A Dishonored és az Eximius: Seize the Frontline az Epic mai ajándékai

Link másolása
Az Epic Games fáradhatatlanul pakolja a kínálatába az ideiglenesen ingyenes alkotásokat. A mai nap rendhagyó, ugyanis két játék is beszerezhető, hogy segítsen kicsit felrázni a csendes, két ünnep közötti időszakot.

Az Epic Games ma igazán kitett magáért: nem csak egy, hanem rögtön kettő videójátékot is az ingyenes katalógusába válogatott! Az egyik mai játék a Dishonored - Definitive Edition, ami az alapjátékon kívül tartalmazza az összes megjelent kiegészítőt is. 

A játékot az Arkane Studios fejlesztette, a végeredmény pedig egy magával ragadó akciójáték, amiben egy természetfeletti bérgyilkos szerepében járhatod a világot. 

A Dunwall City Trials, a The Knife of Dunwall, a The Brigmore Witches és a Void Walker's Arsenal is ingyenesen beszerezhetőek, szóval aki még nem próbálta ki, annak itt a  kihagyhatatlan lehetőség.

A másik mai, ingyenesen beszerezhető alkotás az Eximius: Seize the Frontline, ami pedig egy stratégiai, valós idejű FPS videójáték. 5v5-ös csapatharcokban lehet résztvenni a barátokkal, amiket egy látványos, poszt-apokaliptikus városi környezetben tudnak lejátszani.

Két szerepben is működhetnek a játékosok az Eximius világában: lehetnek parancsnokok (RTS) és tisztek (FPS) is, azonban logikára és ügyességre mindkét szerepkörben szüksége van a vállalkozó szellemű csapattagoknak. 

Ez a két játék 2023.01.05. 17:00 óráig lesz ingyenesen elérhető az Epic Games Store hivatalos oldalán, a karácsonyi akció utolsó darabjaiként. 

2.
2.
Nyuszcica
#1: Javítottam, köszönöm :)
1.
1.
D.Sz
Csak 24 órán keresztül lesz ingyenesen elérhető? Nálam azt írja, hogy január 5-ig.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...