Káprázatos előzetesen a S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl

  • Írta: szlav
  • 2022. december 30.
  • Videó
Link másolása
Egy kiadós gameplay előzetessel jelentkezett a S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl. A videó ízelítőt ad abból, hogy miféle titkokat és veszélyeket rejteget a Zóna.

A S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl legújabb előzetese ismét bebizonyította, hogy élesben is piszkosul látványos lesz a GSC Game World játéka. A vérfagyasztóan immerzív frist-person shooter Csernobil hírhedt Zónájába kalauzol bennünket, ahol a radioaktív kihullás nyomán mutánsok, elkeseredett fosztogatók és megmagyarázhatatlan anomáliák lepték el a vidéket. Állig felfegyverezve sem lesz sétagalopp a túlélés.

A S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl 2023-ban érkezik PC-re és Xbox Series X/S-re. A játék már a megjelenése napján csatlakozik az Xbox Game Pass könyvtárához is.

12.
12.
Kamukaze
#8: Pontosan az tetszik benne, hogy látszólag már nem mentek abba a realisztik irányba, amit az első rész képviselt. Jó ez az árkádosabb cucc
10.
10.
Heldengeist
Úgy látom, sokkal cinematikusabbra tervezik. Az nem jó előjel. Hiányozni fog az erős akcentus is, ami a régebbi részekben megvolt.
9.
9.
hedzsooo
#2: ? Lesz benne valaszthato nehezsegi szint is, mint ahogyan kb. joforman mar minden jatekban manapsag.

Amugy meg PC-re erdemes ezt is beszerezni, azon aztan majd ugy lehet + addig moddingolni, ameddig csak szeretnenk a sajat izlesunk szerint a grafikat, beleertve a HUD-ot is, meg akar a hangokat, zeneket, de a fegyverek viselkedeset is majd tuti lehet modositani, stb.-stb.
8.
8.
Doomsayer
Nekem még mindig tetszik ez a cucc és ez már tényleg gameplay videó, nem úgy, mint az első CGI trailer. Szerintem nem lesz olyan komoly, mint az első rész(ek), de ez nem jelenti azt, hogy rossz lesz. Főleg így, hogy Game Pass alapanyag, csak pozitívan tudok a játékra nézni.
7.
7.
Csabzz
#6: Dehogyis, pont ez a puritán orosz egyszerűség volt jó a régiben is. Lehet másítanak majd rajta még,de ha nem akkor meg biztos csinálnak mod-ot rá:D Azért zavar hogy ennyire szép angollal beszélnek a Zónában. Még a Metro-ban is tök fasza volt az összes kari orosz akcentusa, de itt ez nagyon hiányzik:(
6.
6.
markoci555
grafika ide vagy oda, az az inventory hud ugyan olyan szarul néz ki mint az eddigiekben :D
minimális stílusváltás ráfért volna
a sztorira kíváncsi leszek, meg hogy most mennyit spoilereztek le belőle
nemtom mi ez amerre el akarnak menni, de érthetetlen miért nem veszik szimplán a könyvet alapként a háttérsztorihoz, az elsőben jó kis fordulat volt, de nem jelenti azt, hogy ne férne el meg mellette egy másik "szál"
5.
5.
crytek
#3: Szerintem 1 évig lesz csak ms exklúzív. De erről nincs hivatalos info hogy mindenki azt gondolja nem lesz psre vegye boxra vagy pcre vagy tolja game passban.
Game pass miatt nem érint de ettől sugárba tudok hányni, amiért nem lehet megmondani hogy na akkor 1 év és jön psre is.. Ezért rühellek mindent ami ilyen nyomorult exklúzív. Egy jobb világban tuti minden jön mindenre. Ez sokkal több bevételt hozna ugyanis mint azt várni hogy az 1 db zelda miatt mondjuk én sittendot vegyek.
De sajnos debilek vezetik a játékipar nagy cégeit :(
4.
4.
Kamukaze
Az a első videós realisztikusság tényleg el lett engedve, de valahol számítottam rá. Ettől függetlenül így is bejövős.
3.
3.
KopyAti
Ez teljesen kihagyja a ps5 öt, vagy vmikor jön arra is?
2.
2.
piskóta
Hát, nem tudom. Így első ránézésre a híres realisztikusságából nem sokat hagytak meg. Ahogy látom, ez a zóna már kesztyűsebb kézzel fog bánni a játékosokkal. Nem örülök.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...