Az HBO Max európai műsorokat ad át a Comcastnak és a Paramountnak

  • Írta: Nyuszcica
  • 2023. január 10.
  • Érdekesség
Link másolása
Huszonegy ismerős műsor lesz elérhető a SkyShowtime európai streamingszolgáltató oldalán az HBO Max átszerveződése után.

A SkyShowtime, a Comcast és a Paramount által közösen működtetett európai streamingszolgáltatás lecsapott az HBO Max műsorának kizárólagos streaming-jogaira - nyilatkozta a Warner Bros. Discovery. A műsorok jogai azt követően váltak elérhetővé, hogy az HBO Max tavaly takarékossági okokból leállította eredeti műsorterveinek európai sugárzását. Az üzlet pénzügyi feltételeit nem hozták nyilvánosságra.

A 21 műsor között három vadonatúj európai sorozat is szerepel, amelyeknek a forgatása már befejeződött, de még nem kerültek adásba, valamint olyan már létező sorozatok, mint a Lust és a Kamikaze. A hamarosan megjelenő műsorok a "SkyShowtime Originals" márkanevet viselik majd.

A már létező műsorokat a tavalyi átszervezés részeként eltávolították az HBO Maxról, hogy más platformokra is licencelhessék őket. A SkyShowtime szerint a megállapodás összesen 168 epizódot és több mint 150 órányi műsort tartalmaz, ami jelentősen megnöveli a születőben lévő streamingszolgáltatás helyi tartalmakból álló könyvtárát.

A SkyShowtime streamingszolgáltatása eredetileg tavaly szeptemberben indult négy európai piacon, majd ezt követően további nyolcra bővült. Végül 2023 első negyedévének végére a kontinens 22 piacán lesz elérhető, köztük Magyarországon is és a Universal Pictures, a Paramount Pictures, a Nickelodeon, a DreamWorks Animation, a Paramount Plus, a Showtime, a Sky Studios és a Peacock tartalma mellett helyi programokat is kínál majd.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...