A Forza Horizon 5 fejlesztői egy nyílt világú prémium videójátékon dolgoznak

Link másolása
A kiváló Forza Horizon 5 mögött álló tehetséges emberek gondozásában elindult a Maverick Games stúdió, Mike Brownnal az élen.

A Forza Horizon 5 mögött álló kiváló veteránok és más játékfejlesztők közreműködésével elindult a Maverick Games. A Forza Horizon sorozat ötödik részének kreatív igazgatója, Mike Brown vezetésével már el is kezdték az első nagyobb projektjüket, ami állítólag egy nyílt világú videójáték lesz.

Brown mellett a stúdió alapítói között több korábbi Playground Games-fejlesztő, valamint a Sumo Digital korábbi társvezetője, Harinder Sangha és az EA élménytervezési igazgatója, Elly Marshall is megtalálható. 

"Az a célunk, hogy a Maverick Games olyan stúdió legyen, amelyet az emberek szeretni fognak." - mondta Mike Brown a PCGamernek adott interjújában. - "A játékosok számára már készülünk egy izgalmas, ultramagas minőségű címmel, a fejlesztők számára pedig egy olyan otthont építünk, ahol a lényeg az, hogy kockáztassanak, legyenek kíváncsiak, legyen kreatívak, legyen innovatívak, lehessenek önmaguk."

Egyelőre csak annyit tudunk, hogy egy prémium kategóriás nyílt világú videójátékot készítenek konzolokra és PC-re. Sok sikert nekik, várjuk a fejleményeket! 

1.
1.
Őrnagy
Heten? Akkor ez kb 123 évig fog tartani...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...