A The Callisto Protocol stáblistájából számos fejlesztő maradt ki

  • Írta: Nyuszcica
  • 2023. január 10.
  • Érdekesség
Link másolása
A videójáték végén sorakozó fejlesztők közül több mint húsz, a játékon teljes munkaidőben dolgozó szakembert hagytak ki.

A Striking Distance stúdió állítólag húsz fejlesztőt is kihagyott a The Callisto Protocol készítőinek a listájából. A játék befejeztével végignézhető lista kihagyott személyei között voltak vezető fejlesztők, rendezők, csapatvezetők és számos olyan alkalmazott is, akik több mint egy évig dolgoztak a projekten. 

A GamesIndustry.biz írt részletesebben az esetről: a kimaradt emberek nagyban hozzájárultak a videójáték létrejöttéhez és a ma is játszható formájához. Számos fejlesztőt úgy jelöltek meg, mint akik "kiegészítő" segítséget nyújtottak, míg másokat egy "egyéb" kategóriába soroltak, ami pedig a lista legvégén szerepelt.

Továbbá a forrás szerint a Striking Distance Stúdió nem közölt semmilyen szabályzatot, ami kimondta volna, hogy a fejlesztőket kihagyják a The Callisto Protocol stáblistájából, ha a projekt befejezése előtt távoznak. 

Glen Schofield a The Callisto Protocol 2022. decemberi megjelenése előtt elárulta, hogy a csapat "heti hat-hét napot" hosszú órákon át dolgozott, hogy a játék készen álljon a megjelenésre. Így nem csoda, hogy rosszul esik a kimaradt fejlesztőknek az ügy, hiszen ők is igazán kivették a részüket.

1.
1.
KopyAti
Szomorú látni ennek a csapatnak, meg a játék mélyrepülését.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...