Még meg sem jelent, a Hogwarts Legacy máris a Steam egyik legkeresettebb játéka

Link másolása
Bár a rajongóknak egy hónapot még várniuk kell, a Hogwarts Legacy már most az egyik legsikeresebb játék a Steamen.

A Warner játéka jelenleg az 5. helyen áll a Steam globális top-seller listáján, ami bár nem az eladott darabszám, hanem a bevétel alapján működik, ez még így is szép teljesítmény. Ez azt jelenti, hogy pusztán az előrendelések alapján a Hogwarts Legacy az internetes játékáruház egyik legkelendőbb prémium alkotása, megelőzve a lista 8. helyén álló Modern Warfare 2-t és a 10. helyen álló FIFA 23-at.

Az Avalanche Software által fejlesztett Hogwarts Legacy a leírás szerint egy nyitott világú RPG, amely a játékosokat a Roxforton túlra, új és ismerős helyszínekre viszi, hogy varázslatos kalandokat éljenek át. A Harry Potter-rajongó játékosok már biztosan izgulnak!

A Hogwarts Legacy PlayStation 5, Xbox Series X/S konzolokra és PC-re 2023. február 10-én jelenik meg. A játék ezt követően április 4-én várható PlayStation 4-re és Xbox One-ra, július 25-én pedig Nintendo Switch-re.

4.
4.
BockÚr
#1: Na azért ez is kapott downgradet ne aggódj nem olyan jó az mint ahogy mutatták elsőnek...
apropo dlck olvastam hogy sötet varázslatokat csak az tudja majd használni akik a deluxe editiont veszik igaz ez?
3.
3.
mohaneji
Az első rendes gameplay trailer után azért ez borítékolható volt hogy így lesz. Nagyon várom a játékot a Harry Potter franchise világát sokkal jobbnak és kreatívabbnak tartom mint magàt a történetet. És gyerekként olvasva az iskolai környezet is tök szerettem. Most pont ez a kettő jön vissza, a látottak alapján jól.Kiváncsi leszek hány száz órát visz el az életemből .
2.
2.
crytek
Tesom a Switchére akarja megvenni majd. Én pedig erőteljesen beszélem le róla mivel ott tuti felhős lesz csak és a netjükkel a ps now sem megy értelmesen
1.
1.
hedzsooo
Ez tortenik mikor 1 jatek ugy fest ahogy minimum kellene 2023-ban, plusz van benne tartalom is DLC-k nelkul is...

Pl. a Marvel's Midnight Suns is lehetett volna sikeresebb tavaly ev vegen ha a grafikaja nem elavult, picit jobban fest, meg a narrativa, a sztori jobban osszehozott a jatekban, vagy legalabb nem kerulne a jatek vagy a duplajaba extra skinek miatt, plusz nincsenek vele problemak a megjelenesekor...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...