Streamelhetővé válnak a PlayStation 5 játékai, érkezik a Discord-integráció is

  • Írta: szlav
  • 2023. január 13.
  • Hír
Link másolása
A pletykák szerint igen ütősnek ígérkezik a PlayStation 5 következő, 7.0-ás rendszerfrissítése. PS5-ös címeknél is elérhetővé válik a felhős streamelés, és úton van a tisztességes Discord-integráció is.

Még csak a napokban fut be a PlayStation 5 6.50-es sorszámú rendszerfrissítése, amely elhozza az új DualSense Edge támogatását, az Insider Gaming szerkesztői azonban már azt is tudják, hogy mit tartogat a konzol március 8-ra betáblázott, 7.0-ás update-je.

A dátumot korábban már megszellőztettük, de Tom Henderson ismét megerősítette: a márciusi frissítés hozza el a PlayStation 5 teljeskörű Discord-támogatását, vagyis azokat a funkciókat, amiket a konkurens Xbox-konzolok tavaly kaptak meg. Nemcsak a profiljainkat és az aktuális játékaktivitásunkat oszthatjuk majd meg a barátainkkal, de végre a konzolról is csatlakozhatunk a chatszobákhoz - mondanunk sem kell, hogy ez milyen nagyban megkönnyíti a cross-play játékot.

Ennél is fontosabb azonban a 7.0-ás frissítés másik nagy dobása, a PS5-ös címek streamelhetősége. A hírek szerint a PlayStation Plus Premium előfizetői kapják majd kézhez azt a funkciót, melynek köszönhetően a felhőből egyenesen a konzolunkra streamelhetjük majd a PS5-ös játékokat, ezzel megspórolva a letöltés idejét és a saját PlayStation 5-ünk szűkös tárhelyét.

5.
5.
huster14
#4: xdd crytek leültetve
4.
4.
zoli12i
#2: Legalább értelmes helyre kerülne.
3.
3.
Ganzer
#2: Nem fogalmaztam elég pontosan: tudom hogy létezik, úgy értettem hogy itt Magyarországon lehessen használni, ahogy te is mondtad.
2.
2.
crytek
#1: Már a ps now óta létezik a dolog, csak ezt is ki kellene terjeszteni a kis országunkra végre valahára. Adnám is el a ps5öt
1.
1.
Ganzer
Ez frankó, páran örülni fognak neki. De gyanítom azt az életben nem fogják megcsinálni amit beígértek: hogy pc-n lehessen streamelni Ps appal a játékokat.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...