Az Epic Store-ba tarthat a Grand Theft Auto: The Trilogy - The Definitive Edition

  • Írta: pandaril
  • 2023. január 17.
  • Hír
Link másolása
Egy Twitter-felhasználó bejegyezése alapján az Epic áruházában is elérhető lesz a játék a napokban.

A hírt billbil-kun twitteres szivárogtató osztotta meg. Mivel jól ismert és megbízható forrásnak bizonyult a Playstation Plus Essential és az Epic ingyenes játékok "megjóslásában", ezért most sincs okunk kételkedni benne. A poszt alapján a játék január 19-én jelenik meg az Epic Store-ban, és rögtön 50% kedvezménnyel az első héten.

A Grand Theft Auto: The Trilogy – The Definitive Edition eddig kizárólag a Rockstar Games Launcheren belül volt elérhető, ezzel a nyitással a külső fejlesztésű játék népszerűségét és megítélését igyekezhetnek javítani, ami még mindig rekord alacsonyan áll Metacritic-en.

A 2021-es megjelenés óta a bugokat és vizuális problémákat elvileg javították, bár a fenti pontszám alapján ezek a javítások vagy nem voltak elégségesek, vagy pedig senki sem tud róluk, hála a játék rossz megítélésének és korlátozott forgalmazásának. Remélhetőleg ténylegesen javították az idegesítő és zavaró elemeket, és azzal, hogy egy szélesebb közönség számára is elérhetővé teszik a játékot, annak megítélése is alakul. Azért is lenne ez fontos, mert ennek a címnek a csúfos szereplése okán kaszálta el a Rockstar a többi címük remasterelésének gondolatát is.

2.
2.
crytek
GTA 6 mellé ajándékba jár majd a kollekció csak hogy fogyjanak a cd kulcsok :)

Gondolom a finálé majd a steames megjelenés lesz..azt még tartogatják.
1.
1.
Daniel21
Inkább dobják hozzánk ingyen. :d
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...