Csúszik a Call of Duty: Modern Warfare II és Warzone 2.0 új szezonja

  • Írta: szlav
  • 2023. január 19.
  • Letöltés
Link másolása
Február elejére vártuk, de csak pár héttel később érkezik meg a Call of Duty: Modern Warfare II és a Warzone 2.0 második szezonja. Az Activision elárulta, hogy milyen újdonságokra számíthatunk.

Hiába indított erősen a Call of Duty: Modern Warfare II, vele együtt pedig a Warzone 2.0, a hosszúra nyúlt és kevés tartalmat kínáló első szezon mára sokak számára eléggé megfáradt. Sajnos sok pozitívummal ma sem tudunk szolgálni, az Activision ugyanis bejelentette, hogy meghosszabbítják a Season 1 futamidejét - habár a battle pass számlálója alapján február 1-jére vártuk a Season 2 érkezését, az új szezon végül csak február 15-én élesedik a játékban.

Mivel a frissítésre még közel egy hónapot kell várnunk, pontos roadmapet sem közölt a kiadó, annyit azonban már megelőlegeztek, hogy a korábban pletykált Resurgence játékmód, vele pedig Rebirth Island megújult formában tér vissza a Warzone-ba. Emellett változtatásokat kap a gulág, a lootrendszer és a loadoutok is.

A hagyományos többjátékos módok terén a szokásos szezonális újdonságokra számíthatunk. Új battle pass, új játékmódok, fegyverek és pályák, illetve a második szezon startjával indul el a hivatalos rangsorolt mód is, amelyre az igazán kompetitív játékosok régóta várhattak.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...