Friss képeken a S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl

  • Írta: szlav
  • 2023. január 23.
  • Képek
Link másolása
Nehéz körülmények között készült a S.T.A.L.K.E.R. 2, de az ukrán GSC GameWorld játéka hamarosan révbe ér. Nézzünk rá pár új, pazarul festő screenshotra!

Lassan már egy éve annak, hogy az orosz-ukrán háború kitörése megrendítette Európát. Sajnos még a játékipar is megérezte az események hatását: az eredetileg Kijevben fejlesztő GSC GameWorld stúdió tagjai a S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl végső fejlesztési szakaszában kénytelenek voltak Cshországba emigrálni, hogy Prágában folytassák az eredetileg 2022-es megjelenésre tervezett játékuk fejlesztését.

A fenti események kapcsán a S.T.A.L.K.E.R. 2 vezető producere, Maria Grygorovych adott interjút a Wired magazinnak. A sztorinak annyi pozitív vonzata lett, hogy kaptunk néhány ropogósan friss, egyenesen a játékból kiollózott screenshotot, melyek láttán ismét leszögezhetjük: remekül fog festeni a PC-re és Xbox Series-konzolokra készülő túlélő lövölde.

15.
15.
crytek
Hamarosan új anyag..

https://tech4gamers.com/stalker-2-march-23
14.
14.
RootKiskacsa
#13: Hiányzó sztori itemek. Hiányzó sztori párbeszédek, amik adták volna az új küldetést. Abszolút trágya mentési rendszer, ami akár a halál pillanatában is képes volt menteni. Megőrülő 1-2 db NPC a frakciók bázisain, akik baráti viszony ellenére is tüzet nyitottak. Pálya alá beesések, létramászás közben elakadások. Peccselés után a verziószám eltérés miatt nem lehetett betölteni az addigi mentéseket, szóval lehetett elölről kezdeni az egészet, stb.. Ehhez képest a Cyberpunk egy aránylag hibamentes játék. 3x álltam neki a Clear Sky-nak, amivel sosem végeztem a fent leírtak miatt.
13.
13.
Doomsayer
#12: Arra emlékszem, hogy az első részben megjelenés után volt egy olyan bug, hogy nem csökkent a páncélérték, tehát nem "romlottak el" a páncélok. Én úgy vittem végig először, jó volt úgymond easy módnak :) Amúgy sok ember csak konfekciószöveget nyomat a neten. Olvasnak valamit, aztán 10 év múlva is tolják ugyan azt, úgy, hogy a játékot nem látták soha. Nem kell velük foglalkozni, a mi dolgunk csak szimplán ez: jó játékokkal játszani.
12.
12.
markoci555
nagyon várós, főleg ennyi tarkov után... kell valami jó kis single cucc, ami visszaadja ezt a fajta élményt, szurkolok, hogy ne legyen túlságosan elrontva mint egy cyberpunk
én mind a 3 stalker-t, elsőt többször is modok nélkül toltam végig, unofficial patchelésre sem emlékszem, tehát soha nem értettem ezeket a rinyagépeket... ez nem elder scrolls
11.
11.
crytek
#8: X-ray egy hulladék engine.Ami nem csoda hiszen a készítők se tudták használni normálisan. Néztem ezeket amiket írtál gyengék nagyon 2015-be talán elment az a grafika pont ezért gyenge az az xray szarból nem lehet várat építeni
10.
10.
RootKiskacsa
És ez már működni is fog? Vagy ehhez is 13 egymás utáni peccs kell, hogy legalább a sztorit be lehessen fejezni, mint az előző részeknél..
9.
9.
Doomsayer
A játék a mesében sem fog úgy kinézni, mint ezek a képek... de ettől még nincs kizárva, hogy egy igen jó játék legyen. Én bizalmat szavazok neki mindentől függetlenül.
8.
8.
Chdz
#7: Az Anomaly egy total overhaul mod a Stalker Call of Pripyat részhez, ami külön stand-alone letölthető a hivatalos oldaláról, vagy a moddb-ről. A Gamma az Anomaly-hoz még egy mod pack, addon-ok minden szarral megtömve, ami még átalakítja a játékot. Az X-Ray engine meg úgy jön ide, hogy a régi részek azt használták, ami még szarrá modolva sem néz ki úgy, mint ez a 2. rész minden nélkül. Ezt próbáltam volna szemléltetni.
7.
7.
crytek
#6: Nem tudom mi az az Anomaly Gamma meg mi az a 334 ,meg hogyan jön ide az xray.

Ha esetleg kifejtenéd lehet érteném
6.
6.
Chdz
#5: Teljesen rendben van szerintem, úgyis szarrá lehet majd modolni az ember saját szájíze szerint. Elég megnézni Egy Anomaly Gammát, az alatt konkrétan 334 fut. De az is az X-Ray 1.5 teteje is. Egy 2-t kicsit komolyabban el lehet majd ereszteni, ahhoz már komoly vasra lesz szükség.
2.
2.
szlav
#1: Ha az alma édes, akkor a narancs már nem is lehet az?
1.
1.
crytek
Metro Exodus is pazar pedig az se nem UE5 se nem 2023-as...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...