Brit toplista: A The Last of Us: Part I-t viszik, mint a cukrot a sorozat indulása óta

  • Írta: Nyuszcica
  • 2023. január 23.
  • Toplista
Link másolása
Egy felmérésből kiderült, hogy melyek azok a játékok, amik a legkeresettebbek az Egyesült Királyságban. A Fire Emblem Engage és a The Last of Us: Part I tarolt a játékosok körében.

A GamesIndustry.biz legfrissebb felmérése az Egyesült Királyság legkeresettebb videójátékait vizsgálta, ami számos meglepő felismerést tartogatott a játékosok számára. Az első helyet a Fire Emblem Engage című stratégiai RPG zsebelte be magának, annak ellenére, hogy a cím induló eladásai 31%-kal alacsonyabbak, mint amit az elődje, a Fire Emblem: Three Houses produkált. 

Ez azt jelenti, hogy a FIFA 23 a második helyre szorult vissza, miután az eladások 21%-kal csökkentek, miközben a God of War: Ragnarök 26%-os visszaeséssel kullogott egészen a harmadik helyig. A Mario Kart 8: Deluxe tartja a 4. helyet, a többiekkel ellentétben neki sikerült növelnie az eladásait. A Call of Duty: Modern Warfare II zárja a sort, 29%-os eladási visszaesés után két hellyel még messzebb került a dicsőséges első helytől. 

A hét legnagyobb meglepetése az HBO sorozat miatt újból felkapott The Last of Us: Part I., ami 238%-os eladási növekedéssel tért vissza a 20. helyre. A játék PlayStation 4-es verziója, a The Last of Us: Remastered szintén 322%-os eladási növekedéssel a 32. helyet foglalta vissza a listán.

  1.  Fire Emblem Engage
  2. FIFA 23
  3. God of War: Ragnarök
  4. Mario Kart 8: Deluxe
  5. Call of Duty: Modern Warfare II
  6. Pokémon Violet
  7. Nintendo Switch Sports
  8. Minecraft (Switch)
  9. Animal Crossing: New Horizons
  10. Pokémon Scarlet
2.
2.
crytek
Csucsimára is ez vár majd..film,pc-s megjelenés azt veszik majd megint
1.
1.
DragonBleacPiece
2. rész után mégjobban viszik majd
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...