Íme, a The Evil Within alkotóinak új játéka, a Hi-Fi Rush, és már meg is jelent

  • Írta: RangerFox
  • 2023. január 25.
  • Bejelentés
Link másolása
Shinji Mikami, az eredeti Resident Evil, valamint a The Evil Within-játékok rendezője most egy teljesen új műfajban próbálja ki magát, bemutatkozott a Hi-Fi Rush.

Shinji Mikami a horror műfaj után egy teljesen új területen tesz szerencsét. A Tango Gameworks csapatával együtt egy egészen különleges, akcióelemekkel tarkított ritmusjátékot mutattak be az Xbox és Bethesda Developer Directműsorán, a Hi-Fi Rusht. A játék gyönyörű cel shaded grafikával rendelkezik, és egy izgalmasnak ígérkező cyberpunk-világban játszódik majd. Mindemellett ötletes játékmechanikára épül, melynek lényege, hogy a játékzene ritmusára hajtsunk végre támadásokat, így látványos kombókkal legyőzve az ellenséget. 

 

Természetesen a felfedezés is szerves részét képezi majd a játéknak, ebben pedig nagy segítségünkre lesz a hű robotcicánk és barátaink is. A bemutató legnagyobb meglepetése viszont az, hogy a Hi-Fi Rush a műsor után már el is érhető PC-n, valamint Xbox-konzolokon. Természetesen az Xbox Game Pass kínálatába is bekerült, így az előfizetők felár nélkül játszhatnak vele.

1.
1.
xsbrx
Örülök hogy a Tango Games más műfajokkal is kísérletezik, de remélem előbb-utóbb leporolják majd a The Evil Within IP-t, pláne hogy egy cliffhangerrel meg jó pár megválaszolatlan kérdéssel ért véget a 2.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...