Újabb demót kap a Wo Long: Fallen Dynasty, ezúttal a PC-sek sem maradnak ki

  • Írta: szlav
  • 2023. február 5.
  • Korai verzió
Link másolása
A konzolos játékosok már megtehették a maguk próbaköreiket, hamarosan azonban új demó érkezik a Team Ninja következő soulslike akció-szerepjátékához, ebből pedig már a PC-s tábor sem marad ki.

Ha olvastátok Májkül kollégánk korai élménybeszámolóját, akkor tudhatjátok, hogy nagyon is érdemes lesz odafigyelni a Koei Tecmo és a Team Ninja következő nagy dobására. Sokan persze ezt már saját kézből is megtapasztalhattátok, hiszen Xbox- és PlayStation-konzolokon már tavaly is érkezett egy korai demó a Nioh-sorozat szellemi örököseként emlegetett Wo Long: Fallen Dynastyhoz.

Eddig tehát csak a PC-s tábor maradt ki a jóból, de szerencsére ez is megváltozik pár héten belül. A fejlesztők Twitteren jelentették be, hogy egy február 24-én egy vadiúj demót kap a játék, amelyet nemcsak PlayStation 4-en, PlayStation 5-ön, Xbox One-on és Xbox Series X/S-en, de PC-n is letölthetünk majd (Steamről vagy a Microsoft Store-ból).

Minden érdeklődőnek érdemes lesz próbát tennie a demóval, hiszen amellett, hogy az itt elért mentésünket továbbvihetjük majd a teljes játékba, a próbaverzió végére érők egy egyedi sisakkal, a Crouching Dragon Helmettel lehetnek gazdagabbak.

A Wo Long: Fallen Dynasty teljes változata egyébként március 3-án jelenik meg PlayStation 4-re, PlayStation 5-re, Xbox One-ra, Xbox Series X-re, valamint PC-re.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...