A Hi-Fi Rushban található egy easter egg, mely a The Evil Within 3-ra utalhat

  • Írta: RangerFox
  • 2023. február 12.
  • Érdekesség
Link másolása
A The Evil Within-játékok készítőinek új alkotása, a Hi-Fi Rush egy csapásra meghódította a játékosok szívét. Most egy érdekes easter egget fedeztek fel benne.

Pár hete jelentették be a The Evil Within-franchise készítőinek új játékát, a Hi-Fi Rusht. A semmiből megjelent alkotás kifejezetten jól sikerült, erről bővebben is írtunk a róla készült tesztünkben. Most az Internet népe egy különös utalásra lett figyelmes a játékon belül, mely egy potenciális The Evil Within folytatásra enged következtetni.

Egy liftben láthatjuk a fenti panelt, melynek az alján azt olvashatjuk, hogy egy népszerű túlélő-horror játékfranchise folytatása be lett jelentve. Mivel a The Evil Within fejlesztőiről van szó, így nem nehéz kitalálni, hogy mely franchise-ról lehet szó. Mindenesetre könnyen elképzelhető, hogy mindez csupán egy szellemes kikacsintás a stúdió korábbi játékaira, de könnyen lehet, hogy valóban a The Evil Within 3 lesz a fejlesztők következő projektje.

4.
4.
DragonBleacPiece
#1: kell a túléléshez hogy bunyózz meg lőjj, általad felsorolt minden game horror és túl kell benne élned, és nem mach 3-al futsz bennük korlátlan lőszerrel

szörnyes akciógame az chaos legion, devil may cry stb
3.
3.
Hoki György
Meg azért na. Az Evil Within 2, Dead Space 1 még bőven belefér, a Callistót nem tudom, mert nem toltam, de a túlélőhorror, mint zsáner annyit fed le, hogy szűkös lőszertartalék, sebezhető főhős, horror elemek, puzzlesolving. Minden más ami ezen felül van, egyéb tartozék, ami nem része a fő definíciónak (ehhez jön még ,hogy a nehézségi szintek hozzáadása elbagatelizálhat 1-2 fő elemet, de az "akart játékélmény" sosem easy-n van, így nem veszem ide). Open world cím lehet túlélőhorror, ugyanúgy ahogy egy lineáris, vagy semi open space játék is (pl a Resident Evil 1, ott is a kastély úgyahogy nyitott teret képez, mész ahova akarsz adott kereteken belül). Nem azt mondom, hogy nem ment el maga a zsáner is az akció irányába, de attól még ugyanúgy túlélőhorror.
2.
2.
norbi27
#1: A műfaj meghatározásához jelen esetben a cikkírónak semmi köze. A lezserségért a Tango Gameworks ajtaján tessék kopogtatni.
1.
1.
Doomsayer
Még mindig sokat agyalok azon, hogy miért mondják rá minden bunyós meg lövős akciójátékra, hogy túlélő horror, ha szörnyek vannak benne. Persze ez nem a cikkíró hibája, hanem világszintű jelenség. A survival horror egy eléggé kötött játékstílus mind írás, mind játékmenet szempontjából. De az Evil Within 2, vagy a Dead Space 1-2-3 és a Callisto Protocol meg ezek egyszerűen nem az a stílus... Főleg az EW2 az open world szerű első pár fejezetével. Ezek rendes, szabványos 2010-es évek beli szörnyes akciójátékok. A valódi survival horrorra meg sokan mondják, hogy szeretik, de nagyon kevesen szeretik valójában és még kevesebben játszanak vele.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...