Brit toplista: mindent letarolt a Hogwarts Legacy

  • Írta: szlav
  • 2023. február 13.
  • Toplista
Link másolása
A Harry Potter-rajongókat nem érdemes alábecsülni. Elképesztő lendülettel robbant be a brit toplistára a Hogwarts Legacy, maga mögé utasítva az összes konkrenciát.

Ugye hallottatok az Elden Ring nevezetű aprócska játékról? Jól tudjuk róla, hogy nem futott rosszat a tavalyi év elején. Nos, csupán összehasonlítás gyanánt, a Hogwarts Legacy elsőheti dobozos eladásai mintegy 80 százalékkal repültek át a FromSoftware mesterműve felett az Egyesült Királyságban. A varázsvilág rajongói egyszerre özönlötték el Roxfort kastélyát, a játék rekordot döntött Twitchen és Steamen is, az pedig nem is kérdés, hogy a Hogwarts Legacy magasan minden idők legsikeresebb Harry Potter-játék lett - annak ellenére is, hogy az ifjú varázsló neve még csak nem is szerepel a borítón.

Más új cím nem került a 10-es toplista közelébe, így a további helyezéseket olyan sikerjátékok tarthatták meg, mint a God of War: Ragnarök vagy a FIFA 23. A korábbi hetek nagy újdonsága, a Dead Space a harmadik helyről a hetedik pozícióba csúszott vissza - eddig is tudtuk, hogy nem futottak különösen nagyot a remake eladásai, annak ellenére, hogy a kritikusok és a játékosok is kifejezetten nagyszerűnek könyvelték el az újrázást.

  1. Hogwarts Legacy
  2. God of War: Ragnarök
  3. FIFA 23
  4. Mario Kart 8: Deluxe
  5. Animal Crossing: New Horizons
  6. Call of Duty: Modern Warfare II
  7. Dead Space
  8. Nintendo Switch Sports
  9. Minecraft (Switch)
  10. New Super Mario Bros U Deluxe
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...