A Returnal PC-s verziója nem muzsikált jól az első hétvégén

  • Írta: Nyuszcica
  • 2023. február 20.
  • Biznisz
Link másolása
A Steam statisztikái szerint a Returnal a Sony egyik leggyengébb PC-s megjelenése.

A SteamDB adatait vizsgálgatva kikerekedhet a szemünk, ugyanis a Returnal videójáték a megjelenése utáni első hétvégéjén meglepően kevés egyidejű játékost tudhatott a magáénak. A roguelike shooter összesen alig 7000 játékost számlálhatott, ami bár első pillantásra nem tűnik kevésnek, a többi címmel összehasonlítva máris jól látható a különbség. 

A Sony többi PC-s megjelenése ugyanis sokkal jobban teljesített: a God of War - Ragnarök 74 000, a Marvel's Spider-Man 66 000, a Horizon: Zero Dawn 56 000, a Days Gone pedig 28 000 egyidejű játékossal állnak az élen.

A Returnal érdeklődésénél a közelmúltban csak egyetlen alkotásnál álltak kevesebben sorba a játékélményért: a Sackboy - A Big Adventure-nél, ami mindössze 610 egyidejű játékos csúcsot ért el a debütálása hétvégéjén. 

Természetesen ez egyáltalán nem minősít egyetlen videójátékot sem, ha kíváncsiak vagytok a mi véleményünkre a Returnal PC-s változatáról, akkor olvassatok bele a róla írt cikkünkbe!

7.
7.
xanatos0911
Sackboy es Returnal PC-re… de a Days Gone nem folytatodhat, mert nem lett eleg sikeres. Hagyjuk mar.
6.
6.
delphijos
#5: Hát tényleges MENTÉSI lehetőség nincs. Az van hogy az aktuális “run”-t lehet elmenteni kilépés előtt. De ez a PS verzióba is belekerült , játékos visszajelzések miatt. Néha elég hosszú egy run, és ha közben kiléptél, akkor az addigi progress is elveszett. De ez nem a klasszikus mentés.
5.
5.
Parano1d
#1: Egér+billentyőzettel nem olyan nehéz, mint kontrollerrel, plusz van már benne mentési lehetőség is.
Én speciel sokkal jobban vártam, mint a Last of us-t vagy a God of war-t.
Mondom ezt úgy, hogy amúgy a story orientált játékokat szeretem jobban.
4.
4.
sanada
Szerintem a Sony legjobb exklúzívja a PS5-ös érából, zseniális játék.
3.
3.
hedzsooo
#2: Szerintem csak nem mindenki trainerekre, meg 1eb csalasokra akarja epiteni a jatekmentet. ;D

Rengeteg strategiai jatekot is agyonmoddolnak sokan de csak hogy a jatekmentet vegtelenul leegyszerusitsek, megkonnyitsek veluk, pl. vegtelen mennyisegu nyersanyag, stb. legyen nekik a jatekban de hat kinek mi a kihivas, + a szorakozas ugye, nem vagyunk 1formak.
Csak hat ezert sem ernek sokat pl. az achiviementek, mert sohasem tudni hany % jatekos oldotta meg a fejtorot/hidalta at az ugyessegi reszt, stb., vagy csak csalt szimplan h meglegyen az osszes achivement mert az akkor huha de kiraly. :D

Annyi viszont biztos, ez is 1 retegjatek, nem mindenki ker belole, ennyi.
2.
2.
Neo1989
#1: Szimplán kevesen ismerik a trainer-eket.
1.
1.
crytek
Kevés ember van aki halálra akarja magát szívatni.


Annyi biztos hogy nem a zsákfiú és se nem ennek a gamenek az eladásai nem adják a lovat a sony alá hogy totális henger és pénzügyi siker a pc-re való portolás.
Pedig ugye a hájp meg a ****é nem adják ki pc-re mindenkori fröcsögések miatt szerintem a sony se gondolta hogy ezek a címek ilyen "lagymatag" számban kelnek majd el pc-n
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...