HWSW: Indul az előfizetéses Facebook és Instagram

  • Írta: szlav
  • 2023. február 21.
  • Hír
Link másolása
Havidíjért cserébe magasabb elérést és erősebb fiókvédelmet ígér a Meta a Verified szolgáltatással, ami a Twitter Blue-hoz hasonlóan kitűzővel különbözteti meg a fizető fióktulajdonosokat.

Fizetős szolgáltatással bővül a Facebook és az Intagram platformja, melynek keretén belül a felhasználók a hitelességüket igazoló kitűzőt kapnak a profiljukra, miközben növelhetik bejegyzéseik elérését. A "Meta Verified" néven bejelentett szolgáltatás webes felületen havi 11,99 dollárért, mobilon pedig 14,99 dollárért lesz igényelhető, ezért cserébe Mark Zuckerberg szerint az előfizetők "hitelesebb és biztonságosabb" módon használhatják a közösségi platformokat.

A Meta-vezér bejelentése alapján a személyazonosságot igazoló okmánnyal hitelesített fiókok ezen felül további védelmi fejlesztéseket kapnak a személyi adatokkal való visszaélések elkerülése érdekében, illetve a cég közvetlen ügyfélszolgálati hozzáférést is biztosít a fizető felhasználóinak azokra az esetekre, amikor sürgős segítségre lenne szükségük.

A Bloomberg szerint a havidíjas közösségi-fiókok előnyei főleg az alkotók és tartalomkészítők számára lehetnek vonzók, akiknek egyébként is jobban kell tartaniuk fiókjuk feltörésétől és eltulajdonításától. A fiókok megerősített védelme és támogatása mellett a megnövelt láthatóság és elérés is az ő malmukra hajtja a vizet – és jó eséllyel ők is lennének hajlandóak jobb eséllyel fizetni egy eddig ingyenes szolgáltatásért.

A Meta ezzel bizonyára az ingadozó reklámbevételeket igyekszik egyensúlyozni. További részletek a HWSW-n!

7.
7.
Runo
"jó eséllyel ők is lennének hajlandóak jobb eséllyel fizetni..."

Kipótolnám: "...a jobb esélyekért!"
6.
6.
Merőkanál
Engem az is hidegen hagyna ha úgy ahogy van megszűnne létezni a facebook úgy ahogy van nem , hogy még fizessek érte.
5.
5.
markoci555
engem hidegen hagy, mert alig használom a funkcióit kapcsolattartáson kívül, de mi ez a hülyeség, hogy 3 dollárral több a mobilos?
Vajon lehet majd kijátszani, hogy mobilról böngészőből nyitja meg valaki asztalos felület benyomásával?
4.
4.
winter89
Eddig úgy éltem sosem fizettem elő a neten és telefonon kívül más szolgáltatásokra.
Ez így is fog maradni a közel jövőben is.
Nem vagyok én bankár, hogy szórjam a pénzem.
3.
3.
DarkLord
Egyébként eddig is ez volt, hogy a face rádakarta eröltetni, hogy fizess a több elérésért, ha valamilyen oldalt csinálsz. Szóval nem nagy újdonság. Én meg úgy voltam vele, hogy a fene se fizet érte, akit érdekel megtalálja az oldalam, ha akarja. Csak ugye a mai világban mindent számokban mérnek az emberek, hány like van adott képen/zenén stb. Amúgy szerintem haldoklik a face, mert néztem van olyan zenei oldal, akinek van 350.000 ezer követője azt a képeire meg kap kb. 250 like-ot vagyis magyarul lese szarja a rajongó tábora mit rak ki. De, azért fizessen csak nyugodtan a "premium-ért" :D
2.
2.
Perseus84
Megmarad az alap verzió. Ez csak egy opció lesz azoknak akik a prémium szolgáltatásokat vennék igénybe.
1.
1.
Viktor_The_Best
Azt tudja valaki hogy az ingyenes verzio megmarad-e opcionak vagy mindenkeppen a fizetosre kell atterni facebook eseten? Illetve ha elofizetek akkor megszunnek a reklamok a facebook alkalmazasban? Ezek sajnos nincsenek leirva a hirbe sehol!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...