Frissítve: Magyarországon is elérhető az Xbox Game Pass Ultimate Family & Friends csomag

  • Írta: pandaril
  • 2023. február 22.
  • Hír
Link másolása
Öt másik országgal együtt nálunk is elérhetővé válik az előfizetéses modell azon verziója, amelybe másokat is bevonhatunk, így egy előfizetéssel akár öten is játszhatunk majd.

Az Xbox saját oldalán jelentette be, hogy Kolumbia és Írország után hat másik országban is elérhetővé teszi az Xbox Game Pass Ultimate Family & Friends csomagot Chile-ben, Izraelben, Új-Zélandon, Dél-Afrikában, Svédországban és Magyarországon is.

A szolgáltatás révén egy előfizetéshez öt fiók is hozzárendelhető. Az előfizetésben szereplő fiókok mindegyike hozzáférhet a Game Pass nyújtotta előnyökhöz és kedvezményekhez, szabadon vásárolhatnak saját maguknak is játékokat. A családi csomagnak azonban van pár megkerülhetetlen feltétele is:

  • a tagoknak azonos országban kell lenniük;
  • a meglévő előfizetések hátralévő idejét átszámítják, így az nem veszik el, azonban kevesebbet fog érni: 30 napnyi Ultimate-előfizetés 18 napnak fog megfelelni az új csomagban;
  • visszaváltani a korábbi csomagra nem lehetséges, meg kell várni a jelenlegi előfizetési idő kifutását;
  • a meghívott tagoknak nem lesz lehetőségük a saját előfizetésük hátralévő idejének átszámítására, vagy lemondják azt, vagy megvárják, míg kifut;
  • minden tagnak rendelkeznie kell Microsoft-fiókkal
  • Xbox All Access-tagoknak a csomag nem elérhető (amennyiben mindkettő elérhető az előfizető országában).


A csomagról már a magyar nyelvű Xbox-oldalon is találni egy GYIK listát, azonban a cikk írásakor még nem ismert a csomag ára. A kolumbiai és az írországi árak alapján annyi biztos, hogy lényegesen drágább lesz, mint a sima Ultima csomag.

Update! A csomag ára bruttó 8.390 forint lesz havonta a hivatalos oldal szerint is.

12.
12.
crytek
#11: Ki mint vet. Van aki ésszel csinálja a sokmillió másik meg sír és az orbánt hibáztatja.
11.
11.
Ooorky
#10: Kb. mint akik azért gyalogolnak másfél órát egy bolt parkolójától a céljukig, hogy ne kelljen kifizetni 200ft pakolási díjat a szomszédban.
10.
10.
honest guy
#9: Nem tudom, hogy ezt miért nekem írod, de nem változtat azon a tényen, hogy a mókolt előfizetéseddel sóher vagy. :D
9.
9.
crytek
#8: Hát igen.. tudom hogy irigylésre méltó ez a skill. Az óvodában meg az alsóban én is mindenféle kimoderáltnak megfelelő bárminek elhordtam az embereket mert valamiben jobban voltak mint én. De aztán kinőttem belőle :)
8.
8.
honest guy
#6: Mellébeszélsz. Ha mókolsz azzal az előfizetéssel, akkor bizony sóher vagy. Nem aggatok én rád jelzőket, csak leírom a tényeket.
7.
7.
DragonBleacPiece
Hát így 30 felett hogy szerezzek 4 másik barátot, aki gamel is xD összesen egy igaz barátom van de ő olyan játékokkal játszik hogy vampire survivors és lisa the painful.
6.
6.
crytek
#5: Ha az 1.5%-os tejet meg tudom venni 300ft-ért akkor nem keresem azokat a helyeket ahol 550ft ugyanaz.. A pénzem továbbra is az enyém én döntöm el hogy kidobom-e feleslegesen (mert ez az volna) vagy sem.

Attól hogy bárkire jelzőket aggattok attól nem lesztek "nagyobb" emberek sőt.. de lehet csak ebben tudtok kiteljesedni a világhálón. Szomorú dolog ez.
5.
5.
honest guy
#4: Ezt írtad: "Ha majd nem lehet mokolni..."

És ezek után még neked áll feljebb, amiért sóhernak neveznek? Ha mókolsz, akkor bizony sóher vagy. Vagy nem tudsz magyarul...
4.
4.
crytek
#3: Csak a szokásos majd én megmondom,mert jobban tudom, hogy más mire költse feleslegesen a pénzét hozzászólás
3.
3.
zoli12i
#2: Csak a szokásos sóher hozzászólás... :)
2.
2.
crytek
Ha majd nem lehet mokolni akkor mese nincs kell szerezni majd 3 embert. Mert 1650/hó még mindig jobb mint a ps plus premium 2250/hó
1.
1.
Stone29
8.390 Huf / Hónap. Lehet tudni az árat.
Csak kicsit jobban kell keresni.

https://www.xbox.com/hu-hu/games/store/xbox-game-pass-friends-family/CFQ7TTC0HXBN?fbclid=IwAR1EVUt19zosxid3l5XiETkw9-Tiy2saeuNeHKpZvUIwTL3oZ7doR9q8AfI
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...