Egyenesen májusig csúszik a System Shock remake-je

  • Írta: Nyuszcica
  • 2023. március 14.
  • Csúszás
Link másolása
A régóta várt System Shock-remake PC-s megjelenése májusig késik, két hónappal később jelenik meg a tervezettől. Konzolokra egyelőre nem kapott dátumot.

A sci-fi shooter System Shock remake-jét eredetileg 2023. márciusára tervezték, de úgy néz ki, hogy a fejlesztőknek nem sikerült a tervekhez tartaniuk magukat. A PC-s megjelenést két hónappal tolták el, azaz 2023. május 30-án várható a játék debütálása. 

"Reméltük, hogy március végére piacra dobhatjuk a játékot." - ismerte el a Nightdive Studios szóvivője a Steamen közzétett bejegyzésében - "De kiderült, hogy ez egyszerűen elérhetetlen számunkra; elvégre mi is csupán csak emberek vagyunk."

A közleményben arról biztosították a játékosokat, hogy a PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One és Xbox Series X/S konzolokra való megjelenés esetében igyekeznek majd a pontosságra törekedni. 

A System Shock-remake tehát 2023. május 30-án érkezik PC-re. 

1.
1.
markoci555
"eredetileg 2023. márciusára tervezték"
eredetileg évekkel ezelőttre tervezték, és azóta folyamatosan csúsztatják, nem csodálom, hogy a rajongóknak tele a ****uk az egésszel, én is szépen leveszem a kívánságlistáról, mert az előző demó nem hozta az eredeti feelingjét
talán beugrik majd kis hír ablakban évekkel később, hogy végre megjelent, de ez eszméletlen pofátlanság, így nem fogom őket pénzzel sem támogatni, majd szépen vásáron -75%-al, pedig ha most jelent volna meg, simán teljes áron vettem volna, de nálam ez volt az utolsó csepp
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...