A Disney Plus Willow-sorozatát nem törölték, csak szüneteltetik

  • Írta: Nyuszcica
  • 2023. március 17.
  • Cooltúra
Link másolása
Már számos pletyka felröppent arról, miért nem érkezett még meg a Willow-sorozat folytatása: a legtöbben úgy tudják, hogy a műsort törölték. A producer Twitteren helyesbített.

 A Disney Plus egyik sikeres sorozata, a Willow körül folyamatosan gyűrűznek a pletykák, hogy vajon miért nem folynak a második évad munkálatai. Nos, a legtöbb ezzel kapcsolatban megjelent cikkel ellentétben a show-t nem törölték, csupán egy évig pihentetik. A műsor producere, Jon Kasdan egy Twitter-posztban írta le az igazságot a Willow-rejtélyről. 

Kasdan szerint a George Lucas 1988-as fantasy-kalandján alapuló tévésorozat tehát egyáltalán nincs elkaszálva, csak "alszik". A posztban beszél arról, hogy a jelenlegi gazdasági helyzet miatt a sorozat-gyártási folyamat egyébként is lelassult és hogy természetesen a stábtagok elfoglaltságai köré kell ütemezni a munkálatokat. Egyszóval teljesen természetes, hogy egy sorozatot ilyen módon pihentetnek. 

Kasdan szerint a Willow második évadának a forgatókönyve már szinte teljesen meg van írva, csak a színészek nem voltak felkészülve a hirtelen érkező folytatásra. Ezért más munkákat vállaltak el, például Annabelle Davis Mims is jelenleg más projekten dolgozik. 

A lényeg tehát, hogy nemsokára újból elkezdenek forgatni a Willow munkatársai. 

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...