A The King of Fighters XV legújabb előzetesében Kim Kaphwant láthatjuk akció közben

Link másolása
Az ikonikus verekedős játéksorozat legújabb tagja, a The King of Fighters XV 2023-ban több új karaktert is szeretne bedobni a harcmezőre. Ezúttal érkezik Kim Kaphwan!

Az SNK nemrégiben egy új előzetest adott ki a 2022-ben megjelent The King of Fighters XV videójátékához. Az előzetesben megcsodálhatjuk harc közben a játék legújabb karakterét, aki a veterán játékosok számára igencsak ismerős lehet. Idén tavasszal érkezik Kim Kaphwan! 

A régről ismert hős ezúttal sem hagyta otthon az akrobatikus rúgásait, amikkel a The King of Fighters egyik legmegbízhatóbb hősévé vált! Ebben az új játékban ugyan egy teljesen friss kosztümben láthatjuk majd, de aki DLC-ként megvásárolja a karaktert, annak elérhető lesz az eredeti rucija is. 

De nézzük is, mit alakít a trailerben Kim Kaphwan! 

A The King of Fighters XV már elérhető PlayStation 5-re, Xbox Series X/S-re és PC-re. Letölthető bővítésként még további karakterek lesznek elérhetőek 2023-ban!

2.
2.
Zuzmo
#1: Metacriticen ugyanúgy 79 pont mint az előző rész, sőt pc-n 85...
A story mód gyenge, de a netkód jó, alapvetően multizni veszik ezeket a játékokat.
1.
1.
Shao Kahn
Érdekes. Bár nem játszottam a játékkal, a kritikáit olvastam, szóval tudom hogy nagyon gyenge lett. Ezek után mi értelme DLC-kkel bőviteni?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...